Dar începutul lor nu a fost simplu: Rita e grecoaică și era extrem de important pentru mama ei să ia de soț un grec. Tom Hanks nu a putut face nimic legat de originile sale, însă a făcut un sacrificiu pentru a da mai bine în ochii familiei viitoarei sale soții: a trecut la Biserica Ortodoxă greacă.

”Mamei nu-i venea să creadă că nu mă mărit cu un grec”, a declarat recent Rita. În cele din urmă, însă, Dorothy Wilson s-a mai înmuiat. ”(Părinții – n. red.) Au considerat în final că seamănă destul de mult cu un grec, așa că se poate integra, fără să facă notă discordantă”, a mai spus ea.

Și iată că au trecut 30 de ani de atunci, iar Rita, de 61 de ani, și Tom, de 62, au împreună doi fii deja adulți: Chet, de 28 de ani, și Truman, de 22.

Vorbind despre soția sa, starul din ”Forrest Gump” declara: ”O văd pe soția mea ca pe iubita mea și avem o legătură care merge dincolo de cuvinte ca soție, prietenă sau mamă”.

Foto: Hepta

Vezi și Pe Tom Hanks îl știi, dar îi știi copiii? Tom Hanks are trei băieți și o fată. Unul dintre ei îi seamănă leit | GALERIE FOTO

Citește și: