Tom Cruise și Hayley Atwell s-au despărțit după doar un an de relație. În decembrie anul trecut s-a aflat despre faptul că Tom Cruise era într-o idilă cu starul din „Mission: Impossible 7”, Hayley Atwell. Cei doi nu au vorbit public despre relația lor, dar în ultima vreme s-au afișat împreună la mai multe evenimente, chiar și la Wimbledon.

Surse apropiate cuplului au povestit că s-au apropiat foarte mult în timpul filmărilor de la „Mission: Impossible 7”. Actorul, în vârstă de 59 de ani, și actrița, în vârstă de 39 de ani, erau de nedespărțit.

„Izolarea și toate dificultățile i-au apropiat și au fost practic inseparabili”, a declarat o sursă.

Wimbledon Tennis Championships-Day TwelveSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cei doi nu au vorbit public despre relația lor, dar în ultima vreme s-au afișat împreună la mai multe evenimente, chiar și la Wimbledon. În luna iulie, ei au fost văzuți pe un iaht. Dar, se pare că relația lor a ajuns la sfârșit.

„A fost o perioadă de filmare foarte încărcată. S-au înțeles foarte bine, dar pe măsură ce ultimul film se apropia de sfârșit, au decis să se întoarcă la prietenie”, a declarat o altă sursă.

Apropiați ai cuplului au dezvăluit că cei doi au fost nevoiți să se despartă din cauza programului aglomerat. „Au un program de filmare foarte ocupat, iar Tom are multe alte obligații. Sunt încă fericiți să lucreze împreună. Este păcat că s-au despărțit, dar se înțeleg bine”, a mai adăugat sursa.

Aceasta a fost prima relație seriosă al actorului, după divorțul lui Cruise de Katie Holmes în 2012.