Actorul și Katie Holmes, mama fetiței, au divorțat în 2012, iar actrița a câștigat custodia rimară a fetiței sale, în timp ce actorul are voie să-și viziteze fiica 10 zile pe lună. Cu toate acestea, celebrul star de la Hollywood nu și-a mai văzut copilul de mai bine de cinci ani. Cei doi au fost fotografiați ultima dată împreună în 2013.

Tom Cruise este devotat bisericii scientologice de decenii, după ce a fost introdus în această organizație de prima lui soție, Mimi Rogers, iar pentru că fiica lui nu a fost crescută după valorile promovate de această sectă, el a decis să nu-și mai vadă deloc copilul.

Actrița  Leah Remini, care a fost bună prietenă cu actorul, ea participând la nunta lui Katie cu Tom din 2006, din Italia, și a renunțat între timp la scientologie a făcut dezvăluiri șocante, luna trecută. Ea a mărturisit pentru Daily Mail că Holmes nu are voie să iasă nici măcar la o cafea cu ea pentru că riscă să piardă custodia fetiței sale.  „Eram prietene foarte bune. Este, cu adevărat,  foarte bolnav ce se întâmplă”, a declarat Remini într-un interviu pentru revista La Palme.

Citește și: Scandal uriaș în Marea Britanie. Mama lui Kate Middleton, aspru criticată de prietenii prințesei Diana pentru gestul ei: „Ceva mai bolnav nu am văzut”

Tom Cruise are dreptul să-și viziteze fetița 10 zile pe lună

Cu toate acestea, cel mai mult suferă Suri. Fetița are inima frântă pentru că tatăl ei nu a mai venit să o vadă de ani de zile. Suferința lui Suri o dărâmă și pe Katie Holmes, care și-ar fi dorit ca fiica ei să aibă o relație normală cu tatăl ei.

„Katie își dorește foarte mult ca fostul ei soț și fetița să aibă din nou o relație ca înainte, însă nu crede că actorul va părăsi biserica pentru ea”, a declarat o sursă. Golul lăsat de Tom în viața micuței nu îl poate înlocui nici măcar Jamie Foxx (50 de ani), logodnicul lui Katie, în ciuda faptului că acesta face eforturi uriașe.

„Katie încearcă din răsputeri să fie pentru Suri și tată, și mamă, dar, în mod cert, există un gol mare lăsat de plecarea lui Tom, iar ea încearcă să-l acopere cât mai mult. E fericită acum pentru faptul că îl are pe Jamie în viața ei,  iar acesta încearcă să se comporte cât mai mult ca un tătic adevărat pentru Suri, și ea îi este recunoscătoare pentru acest lucru”, a mai spus sursa, precizând că actrița vrea să facă tot ce ține de ea ca să o poată vedea pe fetița ei să zâmbească din nou și să nu mai plângă după tatăl ei.

Liderii sectei scientologice i-au interzis actorului să o mai vadă pe Suri, pentru că nu sunt de acord ca actorul să aibă o relaţie cu fiica sa. Mai mult, publicația Inquistir scria anul trecut, că actorul nu vrea să mai știe absolut nimic despre fiica lui și nici măcar să o vadă pe facebook. Managerul lui Tom ar fi contactat fan clubul actorului, cerând să nu se mai posteze pe site-ul lor poze cu micuța Suri. ”Vă rog să nu mai postați nimic legat de Suri. Ea nu mai face parte din viața lui Tom”, a spus managerul.

Citește și: