Acesta a început filmările  „Misiune imposibilă” , iar una dintre locațiile în care trebuia să se filmeze a fost Italia. Actorul se afla de câteva zile acolo, când a început epidemia. Din cauza situației actuale, producătorii au decis întreruperea filmărilor imediat ce coronavirus a început să facă victime în Peninsulă. Actorul este izolat într-un hotel de lux din Veneția.

„Din motive de siguranţă şi pentru bunăstarea actorilor noştri şi a echipelor, şi din cauza eforturilor autorităţilor locale veneţiene de a opri orice adunare de persoane în faţa ameninţării cu coronavirus, modificăm programul producţiei pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneţia”, a spus un purtător de cuvânt al Paramount Pictures, conform presei internaţionale.

Tom Cruise se află în Veneția din data de 20 februarie, însă filmările s-au oprit destul de repede. Nicio persoană din echipă nu a contactat coronavirusul, însă decizia a fost luată ca o măsură de precauție. Toată echipa a fost lăsată să plece acasă până la reluarea producției.

Filmările pentru noul film „Misiunea imposibilă” nu au fost singurele care au avut de suferit din cauza coronavirusului. Au fost afectate mai multe evenimente, precum Săptămâna Modei de la Milano, celebrul Carnaval de la Veneția, iar șase meciuri de fotbal din Seria A vor fi jucate cu ușile închise.

Citește și: