Connor, în vârstă de 24 de ani, urmează să ia de soție o tânără venită împreună cu familia ei din Italia în Florida, SUA. Toți sunt membri ai cultului scientologic, întocmai precum Connor și celebrul său tată.

 Însă Nicole Kidman nu este și nu a fost privită niciodată cu ochi buni de către Biserica Scientologică, acesta fiind și motivul pentru care nu i se permite să-și vadă fiul căsătorindu-se.

De altfel, Nicole Kidman, în vârstă de 48 de ani, învinuiește chiar acest cult pentru eșecul primei sale căsătorii. Consideră că tot religia a stat în calea relației sale cu cei doi copii adoptivi, Isabella și Connor.

Imediat după despărțirea sa de Tom Cruise, în 2001, actorul a fost cel care a primit custodia copiilor, crescându-i în aceasta religie. Totuși, la nunta Isabellei de acum câțiva ani, niciunul dintre cei doi părinți nu a fost.

Sursele spun că Tom Cruise, în vârstă de 56 de ani, e cum nu se poate mai fericit că fiul său, fost DJ, în prezent pescar, va lua de soție o tânără din sânul bisericii pe care el o venerează. Oricum, aceleași surse spun că Connor n-ar fi îndrăznit niciodată să-și dezamăgească tatăl sau să-i iasă din cuvânt.

Vezi și Fiica lui Tom Cruise, despre cum a ajutat-o Biserica Scientologică

Citește și: