Starul, în vârstă de 56 de ani, a ajuns în luna august, anul trecut, după ce s-a lovit puternic de un zid în timp ce făcea o cascadorie. Actorul a rămas agățat de clădire și după ce a reușit să se ridice,  starul a stat minute bune fără să se miște. El nu a mai putut să calce în picior și a fost dus la spital, iar medicii i-au spus că și-a rupt glezna. Deși a trecut un an de atunci, Tom a mărturisit că într-o emisiune TV că piciorul nu i s-a vindecat nici acum complet. El a precizat că a urmat un tratament de recuperare și crede că se află pe drumul cel bun.

Tom Cruise s-a accidentat la Londra, pe platourile de filmareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Cum arată fiul lui Dustin Hoffman! E actor de succes și a trăit o adevărată dramă:  „Nimeni nu credea că voi supraviețui”

Tom Cruise se antrenează din greu pentru filme

„Asta am făcut toată viața mea. M-am cățărat prin copaci,  mi-am rupt oasele”, a declarat Cruise, care e cunoscut la Hollywood pentru că își face singur cascadoriile. „Am zburat și cu elicopterul! Și este foarte periculos”, a mai adăugat el.

Întrebat dacă el crede că este posibil să-și piardă și viața pe platoul de filmare, starul a răspuns afirmativ, însă susține că este complet dedicat meseriei lui. „Da, există riscul acesta, dar mă antrenez foarte mult ca să nu se întâmple acest lucru. Îmi place să zbor, mă antrenez pentru filme, și îmi place ce fac”, a încheiat Tom.

Citește și: