Ani buni a militat pentru naturalețe, așa că nu a mirat pe nimeni faptul că a venit la Cannes, pe covorul roșu, cu părul nevopsit, natural. Doar că efectul nu a fost cel așteptat. Nu pentru toată lumea.

Unii au aplaudat-o la scenă deschisă, considerând că e chiar mai frumoasă așa, fără vreun artificiu. I-au aplaudat siguranța de sine, de femeie conștientă de valoarea sa, care nu are nicio problemă să se prezinte publicului așa cum e.

CANNES: Opening Ceremony Gala Dinner Arrivals – The 74th Annual Cannes Film FestivalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alții au fost însă de părere că, chiar dacă silueta i-a rămas feciorelnică, chiar dacă a zâmbit la fel de larg ca de obicei, chiar dacă rochia a fost una prețioasă, semnele îmbătrânirii sunt prea vizibile și, poate, actrița ar fi trebuit să mai ascundă din ele.

Să nu uităm însă că actrița are, totuși, 63 de ani. Cât de criticată ar fi pentru ridurile sale, pentru ochii înfundați în orbite sau pentru părul nevopsit, trebuie să recunoaște că Andie MacDowell e departe de a semăna cu o bunică. Bravo ei, i-au transmis fanii loiali, care se întrec în laude la adresa ei pe conturile de socializare!

Vezi și Claudia Schiffer împlineşte azi 50 de ani. Cum arată acum modelul

Citește și:

Andreea Tonciu s-a fotografiat cu sora ei: Bianca Drăgușanu în varianta brunetă?

A fost diagnosticată cu două tipuri de cancer într-un singur an. Ce face Eugenia Șerban după ce a învins boala?