În exclusivitate în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Cristina a povestit cum a primit vestea sarcinii: „Copilul ăsta a venit când a trebuit să vină.

Sunt copleșită de emoții. Sunt într-un moment în care nu îmi dădeam seama că voi fi mamă și nici nu îmi imaginam.

Trăiesc senzații și momente unice, bănuiesc ca orice viitoare mămică. Și, sincer, nu am crezut că o să se întâmple. Noi am încercat 3 luni să facem un copil si… s-a întâmplat”.

Cristina Cioran este gravidă în 13 săptămâni și încă nu este pregătită să divulge sexul copilului. „Nu am făcut niciun tratament! Din fericire, după 3 luni de încercare, a ieșit, am rămas însărcinată. La început am crezut că visez, am stat în ultimele 3 luni cu emoții și  abia acum pot să mă bucur adevărat.”, a mai spus vedeta.

Reacția viitorului tată

Ce reacție a avut însă iubitul ei când a aflat că va fi tătic? „Iubitul meu mi-a spus să mă relaxez, eu însă am fost luată pe sus și prinsă într-o avalanșă de emoții.

El s-a bucurat tare mult. Nu ne grăbim la nimic, nu avem un nume pregătit. Mie îmi plac hainele de copii unisex si cred ca nu trebuie să fie un impediment pentru nimeni dacă e fetiță sau băiețel.”

Cristina Cioran a povestit și cum a depășit primul trimestru de sarcină. „În primele 3 luni am avut grețuri, mirosuri. Acum sunt bine. Nu mă tem nici de virus, eu am avut COVID în septembrie și cred că încă am anticorpi. În plus, eu sunt atentă, oamenii din jurul meu sunt atenți.”

Anul trecut, în vară, toată lumea a aflat cu surprindere că Cristina Cioran și Traian Văduva nu mai formau un cuplu, după un deceniu de relație. Actrița și-a găsit însă fericirea în brațele lui Alexandru Dobrescu.

Vezi și Abia s-a aflat că s-a despărțit, că Cristina Cioran este într-o nouă relație! De fapt de ce s-a rupt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, după 10 ani

Citește și:

Andreea Bănică are probleme de sănătate. Anunțul făcut de artistă

Adela Popescu, mesaj delicios și poză de colecție: ”nemăritate și cu siguranță fără urmă de burtică. Nici de la mâncare, nici de la soți”