Mackenzie Rosman s-a născut pe 28 decembrie 1989 în Carolina de Sud, și a început să joace la şase ani în „Al şaptelea cer”, apărând în  peste 240 de episoade.

După ce serialul s-a încheiat în 2007, interpreta micuței Ruthie  nu s-a bucurat de același succes ca al colegei ei de platou Jessica Biel, ea reușind să prindă doar roluri mici în filme precum  ”The Tomb”, ”Fading of the Cries”, ”Blood Cure”, ”Beneath”, și în cateva episoade din serialul „The Secret Life of the American Teenager”.

Mackenzie Rosman, interpreta micuței RuthieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Citește și: Acest băiat nu îmbătrânește. Are 23 de ani de ani, dar arată ca un copil de 13 ani. Ce secret ascunde

A renunțat la actorie

Însă, în cele din urmă, nemulțumită de felul în care decurge cariera ei, Rosman a decis să renunțe la actorie în 2015. S-a dedicat fotografiei şi a început să lucreze intens pentru organizaţia non-profit CureFinds, un grup care susţine cercetările în găsirea unui tratament pentru fibroza chistică,  boală de care a suferit şi sora sa vitregă, Katelyn, care chiar a avut o apariție într-un episod din primul sezon al serialului, ca prietena lui Ruthie.  Katelyn a murit, însă,  în 2008, chiar în ziua de Crăciun, la 22 de ani, răpusă de această afecțiune și de pneumonie, iar actrița a trecut foarte greu peste pierderea surorii ei, fapt pentru care a decis să ajute alți bolnavi care suferă de această boală necruțătoare.

S-a transformat într-o femeie superbă

Cu toate acestea, Mackenzie continuă să-și încânte fanii de pe Instagram cu imagini cu ea din celebrul serial, dar și cu fotografii actuale ce demonstrează că s-a transformat într-o femeie superbă, ea păstrându-și  trăsăturile frumoase din copilărie. Tânăra își dedică, de asemenea,  timpul liber organizațiilor pentru ajutorarea animalelor, fiind și o mare iubitoare de cai, ea participând la numeroase concursuri de călărie și de sărituri.

„Al șaptelea cer” (7th Heaven ) spune povestea lui Eric și Annie Camden care încearcă să își țină familia sub control și să ofere o educație cât mai bună copiilor:  Lucy (Beverley Mitchell ), Matt (Barry Watson), Simon (David Gallagher), Ruthie (Mackenzie Rosman), Mary (Jessica Biel) și gemenii Sam si David, care se confruntă în serial cu diverse probleme.

Citește și: