Fiul lui Florin Călinescu și band-ul său au avut numeroase apariții TV, fiind cunoscuți în industrie. Însă, în urmă cu 3 ani, Petru Călinescu și soția lui au devenit părinții lui Dominic, o minunăție de băiețel.

Recent, însă, acesta a renunțat la viața din București, dar și la showbiz-ul românesc în favoarea unei vieți liniștite de familie. Soția lui Petru Călinescu este brașoveancă, motiv pentru care cuplul a ales să se mute cu toată familia la munte.

Petru Călinescu a pus concertele pe locul doi și s-a axat pe familie. Cum e nevoie însă și de bani, acesta și-a deschis o afacere.

Petru Călinescu a deschis în Brașov un magazin cu produse bio de care este foarte mulțumit. Sursele au povestit pentru Cancan că Florin Călinescu este foarte mândru, căci fiul lui a ales să se descurce singur, fără ajutorul nimănui.

Fostul concurent de la „Românii au Talent” s-ar fi documentat ani la rând în ceea ce privește logistica unei astfel de afaceri.

„Petru a început o viață nouă, un nou drum și o afacere care nu are legătură cu nimic din ce făcea înainte. Mai are și concerte, dar mai mult se ocupă de magazinul lor, care e și online. Este o afacere mică de familie.

Este foarte fericit și împlinit, mai ales că Brașovul le-a oferit liniștea de care aveau nevoie, după nebunia din București.”, au declarat surse apropiate familiei Călinescu.

Artist de meserie

Fiul cel mare al lui Florin Călinescu este iubitor de artă și muzică. Petru și-a dorit o carieră în muzică și chiar s-a afișat în fața tatălui său, fără ca acesta să știe, la „Românii au Talent”. Nu a câștigat concursul, dar a reușit să câștige notorietate.

Vezi și Florin Călinescu face marele anunț, după despărțirea de Pro Tv: ”M-am gândit să o iau de la zero. Puteţi să trimiteţi CV-urile”

Citește și:

Gheorghe Zamfir, tulburat de cel care i-a pus naiul în mână: „Poți face ceva fără el?”

Dana Rogoz a împlinit 36 de ani. Cum și-a sărbătorit aniversarea