Publicațiile din SUA susțin că celebra artistă nu doar că se pregătește de nuntă, dar va deveni mămică. Ceea ce a dat-o de gol a fost o apariție recentă la premiera filmului „Valerian and The City Of a Thousand Planets” din Londra. Rochia foarte decoltată i-a scos la iveală sânii, care i s-au mărit subit, iar toate indiciile arată că Rihanna este însărcinată cu copilul miliardarului. Ea s-a îngrășat 22 de kilograme, și nu i s-au mărit doar brațele și sânii, ci și burtica ei devine din ce în ce mai rotundă, sarcina părând să fie destul de avansată.

Citește și:De când a slăbit, Andreea Marin își afișează mândră silueta. Iată ce poze a pus vedeta din vacanță cu fiica ei. „Ce a crescut Violeta”!

Rihanna se pregătește de nuntă

Rihanna, la premiera filmului „Valerian And The City Of A Thousand Planets”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Rihanna a ținut secretă relația cu afaceristul saudit până la sfârșitul lunii trecute, când s-a săturat să se ascundă și a fugit cu iubitul ei, ce are o avere de 1.5 miliarde de dolari, într-o vacanță în Spania. Cei doi au fost surprinși în ipostaze extrem de intime și par foarte îndrăgostiți. După relația cu Chris Brown, care a bătut-o cu bestialitate înainte de premiile Grammy in 2009, pe vremea când formau un cuplu, ea nu a reușit să-și mai refacă viața sentimentală până acum, iar acum Rihanna este mai fericită ca oricând.

 

Citește și: