Vineri seara a început sezonul șapte al emisiunii „Vocea României”, unde cei patru antrenori Smiley, Tudor Chirilă, Loredana Groza și Adi Despot au început „bătălia” pentru concurenți, în dorința de a-și face echipa cu cele mai bune voci ce le-ar putea aduce marele premiu.

Citește și: O celebră cântăreața este însărcinată la 47 de ani

Nu a confirmat relația cu Gina Pistol

Cu multă energie și mai zâmbitori ca niciodată, cei patru jurați au reușit să facă un adevărat show cu replicile lor savuroase. Însă de departe, cel care a atras cel mai mult atenția a fost Smiley. Deși despre el s-a scris că ar avea de trei luni o relație cu Gina Pistol, acesta nu pare să confirme deloc știrea,, ba mai mult flirtează fără pic de reținere cu concurentele din concurs. Vineri seara, artistul a părut cucerit de o altă blondă.

Axenia este o femeie  superbă

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Este vorba de Axenia Șova, o tânără din Republica Moldova, stabilită la Cluj. Deși aceasta nu a reușit să-l convingă pe Smiley cu vocea ei să-și întoarcă scaunul, după ce a văzut-o Smiley și-a regretat decizia și s-a oferit să o conducă în culise. „Ești din viitor”, i-a spus Smiley când a văzut-o. „Nu contează ce antrenor vei alege, tot eu te voi conduce în culise”, a mai spus Smiley, fiind singurul jurat care nu a întors scaunul în timpul prestației tinerei. „Vă stă bine împreună”, a remarcat imediat Loredana.

Citește și: Vă mai amintiți de gemenele de la Indiggo? Au dat lovitura în SUA și au ajuns celebre

Smiley se pregătește să devină tătic?

Mai mult, un alt moment în care Smiley a uimit audiența, a fost cel în care i-a cerut unui concurent dacă poate să-i ia și el copilul în brațe să vadă cum îi stă în aceast postură. „Oare vrea să devină tătic?”, s-au întrebat internauții. Însă, fetița nu a vrut să meargă în brațele lui Smiley. „Este prima fată care l-a refuzat pe Smiley”, a spus amuzat unul dintre antrenori.

Citește și: