Este sezonul despărțirilor în showbiz! După ce aseară a ieșit la iveală faptul că Raluca Bădulescu se desparte de soțul ei, acum și Sore a anunțat că ea și și partenerul einu mai formează un cuplu. Cei doi au format un cuplu opt ani de zile și împreună au o fetiță, pe nume Erin, în vârstă de șase ani.

Nimeni nu se aștepta la așa o veste, mai ales că nimic nu prevestea ruptura. În urmă cu câteva luni, Sore și fiica ei au apărut în cadrul unei emisiuni și părea că totul mergea foarte bine în viața personală a artistei.

În ciuda imaginii afișate în public, adevărul era cu totul altul în familia lui Sore, se pare. Artista a dezvăluit că, de fapt, ea și Mircea Julean nu mai formează de ceva vreme un cuplu. Sore a ținut să sublinieze, în mesajul transmis pe rețelele de socializare, că cei doi vor fi mereu o familie și este recunoscătoare pentru tot ceea ce au trăit și au construit împreună.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (fiica lor – n. red.). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe Internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore pe rețelele sociale.

De ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fiicei sale. Cântăreața a fost cerută de soție cu ani în urmă și a spus ”da”

Sore și Mircea Julan s-au cunoscut în urmă cu nouă ani, iar solista povestea că între ei a fost o chimie foarte puternică, încă de la prima întâlnire. Vedeta și iubitul ei au devenit în scurtă vreme un cuplu solid, iar în 2016 s-a născut fiica lor, Erin.

Cântăreața a susținut întotdeauna că cei trei formează o familie, chiar dacă nu este căsătorită cu tatăl fiicei sale. La un an de la venirea pe lume a micuței, Mircea a cerut-o de soție pe Sore, iar artista a acceptat imediat. Totuși, cei doi nu aveau să ajungă niciodată în fața altarului. Cântăreața mărturisea la începutul anului că nu-i plac nunțile și că, în plan personal, un astfel de eveniment nu reprezintă un scop în sine.

,,Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine.

Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă.”, declara Sore.

sore-si-fetita-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cu ce se ocupă Mircea Julean, fostul iubit a lui Sore

Mircea Julean a fost întotdeauna o prezență discretă în showbiz, așa că se știu puține lucruri despre el. Iată cu se se ocupă, de fapt, fostul iubit al cântăreței.

De-a lungul celor opt ani de relație, Sore și Mircea Julean au avut o relație foarte discretă, iar cântăreața a preferat să nu vorbească prea multe despre partenerul său și cum se înțeleg. El nu și-a dorit să apară în showbiz și să devină cunoscut, probabil și datorită meseriei pe care o are.

Mircea Julean e de profesie avocat și nu și-a dorit niciodată să apară în lumina reflectoarelor, astfel că Sore i-a respectat decizia. Potrivit paginii sale de socializare, el a terminat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București, iar bărbatul are și propriul său cabinet de avocatură.

Pe rețelele de socializare, Mircea Julean e foarte discret și nu e mai deloc activ, ultimele postări fiind făcute în urmă cu mai mulți ani.

Deși nici Sore și nici el nu au spus nimic despre motivul despărțirii, cel mai probabil micuța Erin va rămâne cu mama, n casa acesteia.

Vezi și Sore a dezvăluit secretul siluetei ei și a spus câte kilograme are. Cum reușește vedeta să se mențină

Citește și:

Raluca Bădulescu divorțează după 13 ani de mariaj. Prima declarație a vedetei de la Kanal D

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Mircea Geoană. Tânăra urmează să se căsătorească cu un american!