Gabriela Cristea ”a dat din casă” recent, în timpul reality show-ului ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars. Aflați în vacanță în Tenerife, prezentatoarea TV și soțul ei, Tavi Clonda, au vorbit despre problema pe care o are vedeta, dar și restul familiei.

În vacanța din Tenerife pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda au petrecut-o fără cele două fetițe ale lor, prezentatoarea Antena Stars a făcut o dezvăluire neașteptată publicului. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască faptul că sforăie, iar episoadele de acest fel pot fi foarte puternice, suficient de puternice încât să o trezească inclusiv pe ea din somn.

Gabriela Cristea a recunoscut că întreaga familie are probleme cu sforăitul

Moderatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii le-a povestit telespectatorilor cum a decurs prima noapte în Tenerife și nu ascuns părțille mai puțin romantice din vacanța petrecută alături de soțul ei. Gabriela a mărturisit că a fost trezită din somn de propriul sforăit, fapt ce a amuzat-o, aparent.

Nu la fel de amuzat a părut Tavi, care ar fi preferat ca bruneta să nu povestească acest aspect din viața lor intimă.

Totuși, vedeta a abordat subiectul, menționând că întreaga ei familie sforăie, inclusiv fetițele sale, chiar dacă sunt atât de mici. Astfel, această problemă este una generală la nivelul familiei lor, mai ales atunci când oboseala e mare.

„Toată lumea sforăie, începând cu mine. Eu, dacă sunt foarte obosită, sforăi foarte tare. Dar și Tavi sforăie, și fetele sforăie, deci este bine. Suntem o familie de sforăicioși!”, a spus Gabriela Cristea.

Vezi și S-a aflat de ce a ajuns zilele trecute la spital Gabriela Cristea. Boala cu care se confruntă: E a treia oară în patru luni

Citește și:

Scandal uriaș în trupa A.S.I.A. Irina Nicolae nu a fost invitată la concertul aniversar: „Am avut un șoc. Mi se pare degradant și înjositor”

A murit celebrul creator de modă Paco Rabanne. Designerul avea 88 de ani