Flavia Mihășan a declarat că ea, soțul ei, cât și copiii pe care-i au împreună au fost confirmați cu Covid și se află în izolare.

Împreună cu soțul ei și cu cei doi băieței pe care îi au împreună, Flavia Mihășan a ieșit în parc, unde a luat contact cu un grup de prieteni. Ei bine, la câteva zile distanță au aflat că aceștia au fost confirmați pozitiv cu Covid-19.

Nu a mai durat mult, căci simptomele virusului au început să își facă simțită prezența și în casa lor. Asaltați de dureri puternice de cap, vedeta a cumpărat imediat teste rapide, care au ieșit pozitive.

Flavia Mihășan a declarat că au avut cu toții o formă ușoară și nu au avut nevoie de intervenția medicilor până acum. De asmenea, a precizat că se simt foarte bine și mai au de stat în casă încă patru zile.

Singura problemă cu care s-au confruntat a fost plicitiseala, mai ales pentru cei mici, care erau obișnuiți să iasă zilnic din casă și să se joace în parc, la aer curat.

„Cred ca am fost asimptomatici. Am avut doar niste dureri de cap. Ne-am întâlnit cu niște oameni care am aflat apoi că au fost pozitivi. Mai avem de stat patru zile, totul este ok.

Chiar suntem foarte norocoși. (..) Plictiseala este mare, pentru copii mai mult, că eu aș putea să dorm toată ziua.”, a declarat Flavia Mihășan la Antena Stars.

În vârstă de 37 de ani, Flavia are, împreună cu Marius Moldovan, doi băieți, cel mic venind pe lume în luna mai a anului trecut.

Vezi și De ce a refuzat Flavia Mihășan să bage copilul în cristelniță!

Citește și:

Reacția soției lui Zmărăndescu după ce acesta a fost acuzat de violență la Survivor

Tudor Gheorghe pare să nu îmbătrânească! Tratamentul naturist pe care îl urmează cu strictețe, la 76 de ani