Căsnicia dintre Tiziano Ferro și soțul lui, Victor Allen, s-a încheiat după șapte ani de relație, scrie Oggi.it. Artistul a dat anunțul trist și pe pagina lui de Instagram: „Despărțire dureroasă de Victor a început de ceva vreme. Am înfruntat-o ​​în tăcere, protejând intimitatea tuturor. Am început recent procedura de divorț”. Cuplul s-a căsătorit pe 25 iunie 2019 la Los Angeles, iar pe 13 iulie, același an, la Sabaudia, în Italia. Împreună au doi copii, Margherita și Andreas, pe care i-au înfiat anul trecut, când micuții aveau 9, respectiv 4 luni.

«Este un moment delicat, în care toată atenția mea este concentrată asupra celor doi copii minunați, care în prezent își petrec cea mai mare parte a timpului acasă. În acest moment nu pot să plec de lângă ei și nu-i pot lua cu mine, în Italia”, mai scrie Ferro.

Tocmai din cauza acestei situații delicate, cântărețul italian este nevoit să rămână în Statele Unite și nu își va putea prezenta cartea, „Happiness at the Beginning”, care urmează să fie lansată în octombrie. «Nu este vorba despre mine și sănătatea mea, este vorba despre doi copii foarte mici și liniștea lor. Îmi cer scuze imense, dar acum ei sunt prioritatea mea”. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Tiziano Ferro pictured with Victor AllenSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cântărețul italian, în vârstă de 43 de ani, le-a mulțumit fanilor pentru susținere. «Dragostea voastră m-a ajutat mereu în situații dificile și sunt sigur că se va întâmpla și de această dată. Acest moment întunecat va trece și ne vom întoarce să cântăm și să râdem, să vorbim despre cartea mea, viața mea… viața noastră. Ne vom vedea, oricum, chiar și de la distanță”, a mai scris Ferro, pe Instagram.

Tiziano Ferro și soțul lui au înfiat doi copii

Anul trecut, în luna martie, Tiziano Ferro își anunța fanii că el și partenerul lui au devenit părinți. „Am devenit tătic și vreau să vă prezint aceste două minuni de 9 și 4 luni. Margherita și Andreas, viața voastră abia a început, dar și a noastră”, a scris Tiziano Ferro pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat și prima fotografie de familie – el, soțul lui și cei doi beleluși, cuprinși într-o îmbrățișare.

Cei doi tătici au ales însă să păstreze confidențialitatea asupra celor doi micuți: „Înțelegem și acceptăm curiozitatea care domnește în jurul nostru, dar vă rugăm să respectați confidențialitatea Margheritei și a lui Andres”, a adăugat Tiziano.

„Vom avea grijă de copiii noștri, îi vom proteja și le vom păzi intimitatea cât putem de bine”, continuă postarea. „Va rămâne ca ei să decidă „când” – și mai ales „dacă” – vor împărtăși povestea vieții lor, pentru că este corect ca ei să o afle înainte de restul lumii. Este un drept incontestabil”.

Cine este Tiziano Ferro

Chipeș, carismatic, un „un italiano vero”, Tiziano Ferro se regăsește în playlist-ul a milioane de femei romantice. Cântăreț și producător italian, Tiziano a cântat și în spaniolă, engleză, franceză și portugheză. A vândut peste 15 milioane de exemplare, mai ales în Europa și în America Latină, iar în cei zece ani de carieră, a primit numeroase premii, nominalizări și distincții, dintre care cele mai importante la nivel național (Italian Music Awards) și internațional (World Music Awards).

La 6 octombrie 2010 face public, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, orientarea sa sexuală, iar pe 20 octombrie același an, publică autobiografia „Trent’anni e una chiacchierata con papà” (Treizeci de ani și o discuție cu tata), în care scrie despre lupta cu sine însuși pentru acceptarea homosexualității.

Citește și: Ricky Martin divorțează de soțul cu 13 ani mai tânăr. Artistul și Jwan Yosef au fost căsătoriți 6 ani și au patru copii

Citește și: Sophia Loren a împlinit 89 de ani, iar cele mai noi poze cu ea fac înconjurul lumii. Cum arată azi chipul senzualității