„Am devenit tătic și vreau să vă prezint aceste două minuni de 9 și 4 luni. Margherita și Andres, viața voastră abia a început, dar și a noastră”, a scris Tiziano Ferro (42 de ani) pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat și prima fotografie de familie – el, soțul lui și ci beleluși cuprinși o îmbrățișare mare și plină de dragoste.

Cântărețul a făcut anunțul alături de soțul lui, Victor Allen: „Le vom proteja și le vom păstra intimitatea”, a completat el.

„Două telefoane m-au făcut cel mai fericit om din lume. Primul acum câteva luni: o fetiță. Al doilea, câteva săptămâni mai târziu: de data aceasta un băiețel”.

tiziano-ginereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cei doi tătici cer discreție pentru bebelușii lor


Cei doi tătici au ales însă să păstreze confidențialitatea asupra celor doi micuți: „Înțelegem și acceptăm curiozitatea care domnește în jurul nostru, dar vă rugăm să respectați confidențialitatea Margheritei și a lui Andres”, a adăugat Tiziano.

„Vom avea grijă de copiii noștri, îi vom proteja și le vom păzi intimitatea cât putem de bine”, continuă postarea.

„Va rămâne ca ei să decidă „când” – și mai ales „dacă” – vor împărtăși povestea vieții lor, pentru că este corect ca ei să o afle înainte de restul lumii. Este un drept incontestabil”.

Potrivit Oggi.it, cuplul, care locuiește în Los Angeles, s-a căsătorit în 2019, după o relație de trei ani. Căsătoria a fost una dublă: mai întâi în Statele Unite și apoi în Italia, la Sabaudia.

Citește și: Eros Ramazzotti și Michelle Hunziker, sărut în fața camerelor

xÎncă o lovitură pentru Celine Dion. Tinerelul dansator despre care se spunea că i-ar fi iubit s-a căsătorit cu un alt bărbat