La 77 de ani, Toto Cotugno, care a lansat numeroase piese de succes, precum L’italiano şi Solo noi, care ne-a vrăjit cu muzica lui şi ne-a cucerit cu declaraţiile lui de dragoste pentru România, spune că îi datorează viața unui alt artist celebru, Al Bano.

Artistul are convingerea că Al Bano i-a salvat viaţa, iar asta pentru că atunci când a aflat cu ce simptome se luptă, l-a sfătuit să meargă de urgenţă la medic, recomandându-i chiar unul. Astfel, a reuşit să descopere la timp o tumoră.

„Al Bano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră”, povestește Toto Cotugno.

De îndată ce au descoperit asta, medicii nu i-au mai permis solistului să se întoarcă acasă, ci l-au reţinut direct pentru a-l opera: „Doctorul a spus imediat că este grav, aveam metastaze care aproape ajungeau la rinichi. Dacă nu m-ar fi operat imediat, metastazele mi-ar fi ajuns la rinichi şi aş fi fost terminat”, spune acum artistul.

Toto-cotugno-s-a-vindecat-de-cancer-la-prostata-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Din fericire, a trecut cu bine peste operaţie. Cu toate astea, au existat şi consecinţe. Astăzi, solistul italian nu mai are rinichiul drept şi nu poate sta mult timp în picioare.

„Acum sunt bine, în fiecare lună merg la control, am mici probleme la mers, obosesc uşor, dar mă simt bine”, spune Toto Cotugno, pe care anii l-au transformat într-un bătrânel cu părul alb.

Vezi și Al Bano are mari probleme financiare. Pensia nu-i ajunge să supraviețuiască

Citește și:

Irina Rimes şi-a dus iubitul francez la părinţi. Ce a spus mama vedetei despre viitorul ginere

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre relația cu Salman Khan