Cu ani în urmă, când amândoi se aflau la apogeul carierei, Elton John și Tina Turner ar fi trebuit să susțină un turneu împreună. Însă lucrurile nu au mers deloc în această direcție, deși a existat disponibilitate.

Cel puțin din partea lui Elton John. Și Tina Turner ar fi vrut, dar voia ca totul să fie după condițiile ei. În acea perioadă avea suficiente aere de divă, încât să calce în picioare multă lume.

Concret, în cartea sa autobiografică ”Me: Elton John”, lansată recent, artistul în vârstă de 72 de ani susține că turneul ar fi trebuit să aibă loc în 1997. ”Nu-i plăcea părul meu, nu-i plăcea culoarea pianului, nu-i plăceau hainele mele”, ăși amintește Elton.

”Porți prea mult Versace și te face să arăți gras – ar trebui să porți Armani”, îi spunea Tina Turner.

Apoi, l-a întrebat dacă știe să cânte ”Proud Mary”, unul dintre hiturile ei, moment în care Elton John a cedat, spunându-i Tinei să-și ia cântecul și să-l ascundă acolo unde nu ajunge soarele. A folosit însă o expresie mai puțin politicoasă.

Din acel moment nici nu s-a mai opus problema despre un turneu. Era clar că cei doi erau pe lungimi de undă diferite.

”Există limite: O regulă nescrisă cere ca muzicienii să nu se trateze unii pe alții astfel”, scrie artistul în autobiografie.

Elton susține că a fost atât de jignit de Tina Turner încât a izbucnit în plâns după discuția cu ea. Își amintește că l-a sunat pe cel care urma să-i devină soț, David Furnish și i-a spus că Tina Turner l-a tratat ca și cum ar fi fost mama sa.

Elton John nu a avut o relație strălucită cu mama sa, cei doi nevorbindu-și timp de 7 ani, după o remarcă a acesteia legată de partenerul lui John, David Furnish. Într-un final s-au împăcat, iar la scurt timp mama sa a murit.

Vezi și Dezvăluiri șocante despre Michael Jackson: ”Era bolnav mintal!”

Citește și: