Marea artistă Tina Turner împlinește pe 26 noiembrie venerabila vârstă de 82 de ani. Deși s-a retras de pe scenă, cântăreața este într-o formă de zile de mari, Drept dovadă stă cea mai recentă imagine cu ea, pe care a făcut-o publică pe rețelele de socializare.

Vedeta, una dintre cele mai bune voci feminine, a postat o nouă imagine cu ea, în care pentru a le mulțumii fanilor pentru faptul că a fost inclusă în râvnita listă Rock and Roll Hall of Fame. Mai mult, artista s-a fotografiat cu statuetă Rock Hall, pe care o ține în mâini în timp ce stă pe un scaun la pian, cu un zâmbet mare pe buze.

TinaTurner a fost inclusă pentru a doua oară în Rock and Roll Hall of Fame. Ea a mai fost votată pentru includerea în galeria artiştilor în 1991, ca parte a duo-ului Ike & Tina, alături de fostul ei soţ Ike Turner, însă de data aceasta a fost inclusă ca artistă solo, fiind recompensată pentru cariera ei solo din anii ’80 şi ’90.

„După cum vă dați seama cu siguranță din zâmbetul meu radiant: sunt încântată să fiu acum inclusă oficial în Rock and Roll Hall of Fame ca artist solo. Ce onoare! Sunt recunoscătoare atâtor oameni iubiți care au crezut în mine și mi-au fost alături în călătoria mea aici – în mod specialm vouă, fanii mei”, a fost mesajul transmis de artistă.

Tina Turner împlinește 80 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Tina arată spectaculos și zici că pentru ea timpul a stat în loc. Chiar dacă aceasta împlinește 82 de ani și a avut de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate, diva este într-o formă de invidiat. Ea nu-și arată deloc vârsta.

Tina a apărut ultima dată în public în 2019, când a avut o apariție neașteptată pe Broadway, la spectacolul ei biografic „Tina”.

Cum vede Tina Turner pandemia de coronavirus, la 81 de ani, după un atac cerebral și un cancer. Practicile care o ajută în această perioadă

Artista, câștigătoare a 11 premii Grammy, s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a-şi trăi bătrâneţea liniştită în Elveţia. Artista susține că este fericită cu viața ei de acum.

Celebra cântăreață a dezvăluit că ea niciodată nu s-a folosit de sex ca să se vândă sau să aibă priză la public, așa cum se întâmplă în ziua de azi, cu tinerele artiste. „Tot ce am vrut să fac a fost să-i fac pe oameni să se simtă bine. Nu am făcut niciodată mișcări sexuale sau gesturi cu tentă sexuală pe scenă’, a spus Tina.

Tina s-a retras definitiv de pe scenă, după turneul ei de adio care a avut loc în 2008-2009. Ea a mărturisit într-un interviu pentru Daily Mail că a făcut acest pas pentru că nu vrea să ajungă să cânte în concerte, sprijinindu-se pe un baston. Ea susține că e posibil să mai cânte din când în când, alături de artiști din generația ei, însă nu va mai susține niciodată un concert. „Să mă întorc înapoi la muncă într-un turneu sau așa ceva este exclus. Retragerea e retragere. (…) Nu vreau să fiu privită ca o băbuță, care apare pe scenă sprijinindu-se într-un baston. Nu am nevoie să mă întorc înapoi. S-a terminat’, a declarat Tina.

Vedeta a trecut prin momente grele în ultimii ani. La scurt timp după ce s-au căsătorit, în 2013, ea a suferit un atac cerebral, iar în 2016, a fost diagnosticată cu cancer intestinal. După ce a suferit mai multe intervenţii şi a urmat un tratament, artista spune că se simte bine.

Din cauza pandemiei, artista a mărturisit că a preferat să stea cât mai multe în casă ca să se protejeze.

„A fost o provocare pentru mine. Vârsta şi sănătatea îmi cer să stau aproape de casă. Dar asta este nimic în comparaţie cu cât de grea a fost perioada asta pentru atât de mulţi oameni care i-au pierdut pe cei dragi sau au fost bolnavi şi chiar şi mai mulţi care şi-au pierdut mijloacele de trai”.

Chiar și la această vârstă și în aceste vremuri atipice, Tina Turner este optimistă.

„Când alegem speranţa în faţa disperării, putem găsi pace, indiferent ce se întâmplă în jurul nostru. Aşa cum primăvara este inevitabilă, cred că aşa este şi finalul acestei pandemii. Cred că această criză este un memento pentru a aprecia comoara vieţii de zi cu zi. Mă rog pentru sănătatea familiei mele, prietenilor mei, fanilor şi întregii umanităţi”, a transmis artista.

Foto: Profimedia/ Hepta