Vedeta, una dintre cele mai bune voci feminine,  și-a făcut apariția la sfârșitul spectacolului biografic și s-a alăturat echipei de pe scenă, ținând-o de mână pe talentata actriță Kristina Love, cea care o interpretează în acest show.

Tina TurnerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Îmbrăcată cu un sacou negru, pantaloni slim de aceeași culoare și cu o căciulă de blană artificială pe cap, Tina a ținut un scurt discurs, în timp ce alături de ea, stătea Kristina, într-una dintre ținutele emblematice ale vedetei, cu o rochie mini aurie și cu părul coafat cum îl avea vedeta în anii de glorie.   Artista pare să fi oprit timpul în loc, pentru că nu arată deloc că e în prag de 80 de ani, ci din contră timpul a fost blând cu ea.

Spectacolul prezintă viața Tinei Turner de la începutul dificil în Nutbush, Tennessee, până la ascensiunea către titlul de Regina Rock and Roll’, o poveste despre o femeie care a îndrăznit să sfideze limitele vârstei sale, ale genului și ale rasei, scrie Daily Mail. Totodată, acesta scoate la iveală și detalii nefericite din viața vedetei, precum abuzurile fostului soţ, Ike Turner (jucat de Kobna Holdbrook-Smith), cel care a făcut-o celebră la începutul anilor 1960. Născută pe 26 noiembrie 1939, în Nutbush, statul Tennessee, Tina Turner deţine recordul Guinness ca artist solo cu cele mai multe bilete de concert vândute vreodată.

 

Își trăiește bătrânețea în Elveția

Artista, câștigătoare  a 11 premii Grammy,  retras din lumina reflectoarelor pentru a-şi trăi bătrâneţile liniştită în Elveţia. Artista susține că este fericită cu viața ei de acum.

Artista a dezvăluit că ea niciodată nu s-a folosit de sex ca să se vândă sau să aibă priză la public, așa cum se întâmplă în ziua de azi, cu tinerele artiste. „Tot ce am vrut să fac a fost să-i fac pe oameni să se simtă bine. Nu am făcut niciodată mișcări sexuale  sau gesturi cu tentă sexuală pe scenă”, a spus Tina.

Tina s-a retras definitiv de pe scenă, după turneul ei de adio care a avut loc în 2008-2009, a mărturisit într-un interviu pentru Daily Mail că a făcut acest pas pentru că nu vrea să ajungă să cânte în concerte, sprijinindu-se pe un baston. Ea susține că e posibil să mai cânte din când în când, alături de artiști din generația ei, însă nu va mai susține niciodată un concert.  „Să mă întorc înapoi la muncă într-un turneu sau așa ceva este exclus. Retragerea e retragere. (…) Nu vreau să fiu privită ca o băbuță, care apare pe scenă sprijinindu-se într-un baston. Nu am nevoie să mă întorc înapoi. S-a terminat”, a declarat Tina.