Dar, potrivit artistei, Craig nu avea niciun motiv să-și ia viața. Era îndrăgostit cum nu fusese niciodată și urma să-i prezinte, în august, femeia visurilor sale. ”Urma să o aducă să ne întâlnim de ziua lui, în august. Își decorase apartamentul pe care i-l cumpărasem cu ani în urmă. Avea un job la o firmă de imobiliare puternică din California, de care era foatre mulțumit. Nu înțeleg ce l-a doborât”, a declarat Tina Turner.

”Era o persoană introvertită, era foarte timid, așa că nici eu nu știu (eaxct ce a fost – n. red.). Acum, când mă gândesc la ultimele noastre conversații, îmi dau seama că era o schimbare.

Ultimele dăți în care am vorbit, convorbirile erau diferite, dar nu am observat asta decât după ce s-a sinucis”, a mai spus artista.

”A fost cel mai trist moment pentru mine, ca mamă”, admite Tina Turner.

Craig este rezultatul unei aventuri pe care Tina a avut-o la 18 ani cu saxofonistul Raymond Hill, care cânta cu trupa Kings of Rhythm, a lui Ike Turner, cel care avea să-i devină soț Tinei în 1962. Tina Turner avea doar 18 ani când l-a născut.

”Moartea nu e o problemă pentru mine, nu mă deranjează dacă plec”

Atacând subiectul moarte, pe lângă care Tina Turner a trecut de două ori în ultimii ani, ea făcând un atac cerebral vascular în 2013, imediat după nuntă, și fiind diagnosticată cu cancer 3 ani mai târziu (când i-au cedat și rinichii și i-a fost transpantat unul de la soțul ei), artista a afirmat: ”Moartea nu e o problemă pentru mine, nu mă deranjează dacă plec”.

În acest moment însă, Tina Turner este în cea mai fericită etapă a vieții sale. ”Sunt mai fericită decât am fost vreodată în toată viața mea. Sunt mai fericită decât aș fi crezut că vreodată că voi fi. Cele mai dificile momente din viața mea au fost când eram tânără, când mă dezvoltam. Iar în ultima parte a vieții, când de obicei oamenii suferă de bătrânețe și boală, la mine a venit fericirea. Sunt cu adevărat fericită!”, a mai spus vedeta care se apropie de 80 de ani.

Citește și: