În 1985, la circa 10 de ani de când îl părăsise pe Ike Turner, soțul care de nenumărate ori a abuzat-o, artista l-a cunoscut pe actualul soț, Erwin Bach, cu 16 ani mai tânăr. Atracția a fost reciprocă din prima clipă, destăinuie vedeta, în biografie.

A reînvățat să meargă, după un atac cerebral

Prima cerere în căsătorie a fost refuzată, dar în 2013, Tina a spus, în final, da. Numai că la 3 săptămâni de la nuntă a suferit un atac cerebral. Fără să îşi dea seama de gravitatea stării sale, a încercat să plece din cabinetul doctorului.

”Atunci am descoperit că nu mă puteam ţine pe picioare. Mi-era prea ruşine să cer ajutor. Aveam picioare şi muşchi de oţel de la dans, dar nu aveam puterea să mă ridic. Îngrozită, m-am târât până la o canapea, tot timpul gândindu-mă că nu mi-o pot imagina pe Tina Turner paralizată. M-am îndoit că aş mai fi putut purta vreodată tocuri, să nu mai vorbim despre dansat cu ele”, declară artista.

Diagnostic crunt: cancer intestinal

Totuși, și-a revenit, a reînvățat să meargă și nu a rămas cu sechele. La 3 ani distanță, a trecut din nou printr-un moment critic, fiind diagnosticată cu cancer intestinal. Cel care a ajutat-o să treacă prin această cumpănă a fost soțul ei.

Din cauza efectelor secundare date de tratamentul tradiţional, Tina Turner a ales remediile homeopatice. Acest lucru a dus la înrăutăţirea stării sale, iar la scurt timp rinichii au cedat aproape complet.

”Consecinţa ignoranţei mele a ajuns să provoace o problemă de viaţă şi de moarte. În acel moment de învinovăţire, am aflat ceva minunat despre Erwin. Nu mi-a reproşat niciodată că am greşit. În schimb, a fost loial, blând şi înţelegător şi hotărât să mă ajute să trec prin asta în viaţă”, mai spune vedeta.

Erwin a făcut sacrificiul suprem, donându-i un rinichi. Operația a avut loc în 2017, dar artista nu este nici acum pe deplin vindecată, pentru că organismul ei încearcă și acum să respingă organul. Cu toate acestea, Tina Turner e optimistă.

”Am trăit un mariaj groaznic care aproape m-a distrus, dar am mers mai departe. Ştiu că aventura mea medicală este departe de a se încheia, dar sunt încă aici – suntem încă aici, mai apropiaţi decât ne-am fi imaginat vreodată. Privesc în urmă şi înţeleg de ce karma mea a fost aşa cum a fost. Binele a venit din rău. Şi nu am fost niciodată atât de fericită cum sunt azi”, spune ea.

Foto: Hepta

Vezi și Fiul cântăreței Tina Turner s-a sinucis! S-a împușcat în cap în locuința sa

Citește și: