Actorul, în vârstă de 59 de ani, a revenit la evenimentul de pe Croazetă pentru prima oară după trei decenii, pentru a prezenta „Top Gun: Maverick”, la 36 de ani de la filmul original. Tom Cruise nu și-a pierdut șarmul, ba dimpotrivă, dar trecerea timpului se vede pe chipul lui. Părul grizonant și ridurile de expresie sunt însă de preferat oricărei operații estetice nereușite.

‘Top Gun: Maverick’ premiere, 75th Cannes Film Festival, France – 18 May 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tom Cruise, de nerecunoscut pe covorul roșu

Îmbrăcat la patru ace, actorul care s-a iubit cu Nicole Kidman și Katie Holmes, şi-a făcut o intrare spectaculoasă, la festival, pozând din elicopter pe Croazetă. În timpul unui masterclass, care a avut loc, miercuri, la Festivalul de la Cannes, Tom Cruise a ținut o prelegere în favoarea filmelor lansate clasic, în cinematografe. Actorul nu este de acord cu moda platformelor de streaming și a și explicat de ce.

Citește și: Românce la Cannes. Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariții fascinante pe Croazetă

„Fac filme pentru marele ecran. Filmele mele nu vor fi lansate direc pe platforme. Să mergi la cinema înseamnă să împărtăşeşti o experienţă, oricare ar fi cultura sau limba noastră. Voi vedea filmele în sălile de cinema când vor fi lansate. Îmi place să văd trailerele”, a declarat Tom Cruise.

Pelicula „Top Gun: Maverick” va fi lansată în cinematografe în 25 mai, în Franţa, şi din 27 mai, în Statele Unite. Printre vedetele din distribuţie se numără Miles Teller, Jennifer Connelly, Monica Barbaro, Val Kilmer, Jon Hamm şi Glen Powell.

Citește și: Tom Cruise și Hayley Atwell s-au despărțit după doar un an de relație

Citește și: Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes împlinește 15 ani. E copia fidelă a mamei ei