Telenovela „Clona”, ce a fost difuzat în peste 30 de țări, printre care și România, a avut un succes uriaș și a transformat-o pe Giovanna Antonelli, în cea mai iubită actriță din Brazilia. Ea este astăzi mămica a trei copii, gemenele Antonia și Sofia (8 ani) și un băiețel, Pietro (11 ani), însă continuă să afișeze o siluetă de invidiat și să joace în filme de succes.

Actrița va împlini pe 18 martie vârsta de 42 de ani,  însă timpul se pare că nu iartă pe nimeni. Machiajul excesiv din timpul filmărilor și-a pus amprenta pe chipul ei. Are trăsături extremd e îmbătrânite, riduri vizibile și cearcăne adânci sub ochi. Cu toate acestea, celebra Jade nu se sfiește să publice pe contul ei imagini cu ea, în care apare fără pic de machiaj. Se pare că Antonelli încearcă să-și lase tenul să respire cât mai mult în timpul liber și se arată așa cum e, fără să încerce să-și ascundă ridurile. Mai mult, spre deosebire de colegele ei de breaslă, ea nu este deloc tentată de apeleze la ajutorul medicilor esteicieni sau la injecții cu botox, încurajând femeile să-i urmeze exemplu și să se iubească așa cum sunt.

 

Timpul nu iartă pe nimeni! Cum arată Jade din „Clona”, fără pic de machiajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Iulia Vântur nu a confirmat niciodată relația cu Salman Khan, dar nici nu a negat-o. Starul de la Bollywood a rupt tăcerea și a spus totul acum. Formează sau nu un cuplu?

Viața ei bate orice telenovelă

Giovanna s-a mutat împreună cu familia ei, anul trecut, în Portugalia, pentru un an, unde soțul ei, regizorul Leonardo Nogueira, a urmat niște cursuri. Recent s-a întors în Brazilia și poate fi urmărită în telenovela „Segundo Sol”.

Actrița se află la al treilea mariaj, iar viața ei amoroasă  e mai ceva ca o telenovelă. Ea a fost căsătorită din 2000 până în 2002 cu jurnalistul Ricardo Medina, pe care l-a părăsit pentru partenerul ei din filmul „Clona, Murilo Benicio, actorul care l-a jucat pe ”Lucas”. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de cinci ani și au împreună un băiețel, Pietro. Însă, în 2007, imediat după ce s-a despărțit de actor, ea s-a căsătorit cu omul de afaceri Robert P. Locascio. Mariajul lor a durat mai puțin de un an, iar Giovanna și-a găsit liniștea abia lângă regizorul brazilian Leonardo Nogueira, cei doi fiind căsătoriți din 2009 și părinții a două fete gemene.

 

Citește și: