Tily a postat pe contul de instagram o fotografie cu burtica de gravidă, iar sarcina este destul de avansată, ea urmând să-și țină în brațe al doilea copil, în curând.

„Dumnezeu a decis: Este randul vostru! Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat! Hai pe blog de ziua mea. 28 noiembrie – 34 ANI”, a scris Tily alături de poza cu ea.

Tily mai are o fetiță superbă, Sofia, dar își dorea foarte mult încă un copil. După ce a suferit mai multe avorturi spontane, a crezut că această mare dorință a ei nu s-a va mai îndeplini niciodată, dar se pare că s-a înșelat. Sarcina ei pare că a decurspână acum fără probleme.

Tily Niculae e insarcinata cu al doilea copilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

“Dumnezeu a decis: Este rândul vostru! Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși AMR foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și MĂ MINUNEZ. Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bebe din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat! De ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie într-una, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămica care a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită. Veselă și gata să îți dea multe îmbrățisări! Așa că 2020 -VENIM! Toate pânzele sus… Ah, da, să nu uit: 34 ANI. DE AZI! Sunt bogată și recunoscătoare. Îmi este inima plină de iubire! Mulțumesc, Doamne!”, a scris Tily Niculae pe blogul ei.  

 

Tily Niculae a pierdut două sarcini

Tily Niculae este o mămică foarte dedicată și  a povestit într-un interviu pentru Acasa TV, despre drama pe care a trăit-o după ce a născut.

Vedeta a trecut printr-o depresie severa dupa ce a adus-o pe lume pe Sofia. Tili Niculae a mărturisit că se trezea noaptea și plângea, deoarece avea impresia că micuța nu mai respiră.

”Copilul nu vine cu o carte a lui. Nu știi niciodata cum să reacționezi. Nu poți să-ți controlezi hormonii. Mi-am dat seama târziu că aveam depresie post natală. Am fost la o prietenă de-a mea psiholog și atunci mi-a explicat ea. Am plâns patru ore continuu. Mă trezeam în noapte și spuneam: Dragos, trezește-te, fetița nu răspunde. Am avut momente când plangeam non-stop’, a spus Tili.

S-a întâmplat ca micuța chiar să aiba complicații în primele luni de viata, lucru care a făcut-o pe vedetă și mai stresată. Micuța s-a numărat printre cei 5% dintre copiii care fac febra mare și convulsii, însă din fericire pericolul a trecut și Sofia este o fetiță perfect sănătoasă și extrem de frumoasă.

Tily Niculae si soțul ei își doresc un băiețel

Tily Niculae, care  este cunoscută publicului telespectator din România ca actriță de sitcom-uri,  formează o familie cu Dragoș Popescu. Cei doi au mărturisit în nenumărate rânduri că își mai doresc, un copil,  un băiețel, însă actrița a pierdut până acum două sarcini și îi era teamă foarte tare de o nouă încercare.

„Mi-aş dori încă un copil, un băieţel poate. Da, trebuie să trag aer în piept, dar n-are legătură cu faptul că ar fi al doilea copil, ci cu cele două sarcini pe care le-am pierdut. Trebuie să mă montez psihic şi să-mi asum faptul că asta se poate întâmpla din nou, fără să mă simt vinovată, aşa cum m-am simţit atunci… … Îmi doresc foarte mult. Şi, dacă inima e pregătită să dea atâta iubire, de ce să mă limitez, de ce să nu fie casa plină, de ce Sofia să fie singură? Dar dacă e să nu fie, până la urmă, Sofia face cât 100 de copii’, a declarat actrița, în urmă cu ceva timp  într-un interviu pe okmagazine.ro.

Citește și: