Tily Niculae, în vârstă de 37 de ani, se mândrește cu părinții ei, care i-au fost exemplu de iubire, prețuire și devotament și în căsnicia ei cu Dragoș Popescu. Părinții vedetei au sărbătorit, în weekend, 50 de ani de la căsătorie, prilej cu care vedeta le-a organizat nunta de aur.

A vorbit cu preoții de la biserica Sfinții Români (din sectorul 3 al Capitalei) să le facă o slujbă celor doi și apoi a organizat și o petrecere pentru nunta de aur la un restaurant, unde au fost prezente rudele și prietenii apropiați.

Totul fost făcut, însă, în mare secret. Mama actriței a fost adusă la biserică legată la ochi. Când a văzut ce i se pregătise, femeia nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi de fericire și de emoție.

50 de ani, doi copii, patru nepoți, amintiri multe și iubire cât carul”

„50 de ani de la nunta părinților mei! NUNTA DE AUR! 50 de ani, zi de zi, seară de seară, doi copii, patru nepoți, amintiri multe și iubire cât carul.

Le-am pregatit fulger o surpriză, slujba la biserică, buchetul de mireasă, tortul aniversar, dar cel mai important, noi lângă ei! La multi ani, părinții mei! De la voi am învățat iubirea adevărată și necondiționată! Să ne rămâneți sănătoși și voioși!

Ce bun este Dumnezeu cu familia noastră să putem trăi așa momente magice! Așa fericiți pentru voi că vă avem. Că vă suntem și ne sunteți!

Să vă țină bunul Dumnezeu cât mai mult lângă noi, să ne putem îmbrățișa, râde și bucura cât mai mult!”, a fost mesajul vedetei către părinții săi, la nunta lor de aur.

tily-si-mama-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Tily Niculae și Dragoș Popescu, 13 ani de căsnicie

De mai bine de două decenii, Tily Niculae (37 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Dragoș Popescu. Diferența de vârstă dintre cei doi, de 10 ani, nu a reprezentat însă niciodată un impediment în ceea ce privește relația lor de cuplu. Cu toate că lucrurile nu au fost simple tot timpul, recunoaște vedeta.

Tily s-a îndrăgostit de tatăl copiilor ei atunci când avea doar 18 ani și a știut din primul moment că își va petrece alături de el tot restul vieții.

„Eu m-am îndrăgostit de Popescu al meu, pentru că așa îi spun, la 18 ani. I-am spus din primul moment că el va fi tatăl copiilor mei, eu am simțit, cu toate că el s-a panicat. Apoi, la 24 de ani, ne-am căsătorit și un an mai târziu a venit pe lume Sofia, fetița noastră“, spunea Tily Niculae, în cadrul unei emisiuni on-line.

Actrița și Dragoș Popescu au împreună doi copii, pe Sofia, în vârstă de 11 ani, și pe Răducu, fiul lor în vârstă de doar 3 anișori. Cei doi au aniversat, anul acesta, 13 ani de căsnicie.

Tily Niculae, la un pas de divorț

Despre actrița Tily Niculae se știe că a trecut, după prima naștere, printr-o depresie post-natală gravă, fapt pe care îl recunoaște deschis. Dar nu e singura perioadă neagră din viața sa. Actrița a mărturisit nu demult că a fost la un pas de divorț.

Chiar dacă acum pare împlinită și fericită, alături de bărbatul cu care este atâta vreme și de cei doi copii ai lor, nu a fost tot timpul roz.

Deși nimeni nu ar fi crezut, cei doi au fost chiar la un pas de divorț. Dorința ar fi fost a actriței, în vârstă de 35 de ani. Ba mai mult, acest lucru s-a petrecut în 2019.

„Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă şi ce presupune un divorţ. Este diferenţa asta de vârstă, în care el ia totul cu relaxare.

Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani. Ce Dumnezeu să ştiu? Şi aveam senzaţia că tot timpul pompez doar pentru celălalt şi că mie nu mi se reîntoarce nimic.”, a povestit Tily Niculae, potrivit OK! Magazine.

Actrița recunoaște că psihologul a fost cel care a ajutat-o să vadă, din nou, lucrurile limpede. Ea încurajează orice cuplu cu probleme să meargă la terapie, întrucât acest lucru poate salva o căsnicie.

„După care au urmat câteva şedinţe de terapie în care am înţeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva ca să fii fericit. Comunicarea este cea mai importantă pe toate planuri. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt.

Aveam senzaţia că între noi se produsese un gol şi că el îşi trăia, oarecum, toate dorinţele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam şi niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele”, a mai spus actriţa, care a reușit să treacă între timp peste acest moment.

Totuși, deși a trecut peste moment, gândul divorțului nu a dispărut cu totul. „I-am spus și soțului meu că noi nu ne aparținem. Dacă vreodată ne vom separa, va fi pentru nu-l mai iubesc”, a declarat actrița la un moment dat.

Gândul pe care Tily nu și-l poate ierta. Din fericire, Dumnezeu nua pedepsit-o

Momente de cumpănă pentru cuplu au mai fost și după nașterea Sofiei, când cei doi își mai doreau un copil. Atunci au apărut problemele. Tily Niculae a recunoscut că își pierduse speranța că o să fie vreodată mamă pentru a doua oară.

„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă.

Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată. În momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: ”Și ce ne facem?”. Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?”, a povestit Tily Niculae în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Vezi și Tily Niculae, despre cea mai mare dramă din viața ei: „Mai pierdusem trei copilași”. Ce nu-și poate ierta nici acum

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”

A murit Jane Birkin. Actrița și cântăreața, simbol al anilor ’70, a fost găsită decedată în locuința sa din Paris