„Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru este cel mai dificil din punct de vedere fizic şi emoţional. Deprivarea de somn şi insomniile m-au terminat! În loc să fie cu ‘yey pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl ţin în braţe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng şi am o faţă tristă! Cu siguranţă sunt hormonii‼ Anxietatea, pe care mă încăpăţânez să o alung, chiar nu mă sperie. Ştiu că sunt stări care vor trece”, a mărturisit Tily.

În plus, vedeta, afaltă în 30 de săptămâni de sarcină a mărturisit că cel mai tare o enervează insomniile.

„ 30 de sarcină și numătoarea continuă. Am început să iau magneziu şi calciu, chiar dacă îmi amorţesc braţele, măcar aţipesc. Insomniile încă mă enervează, dar fiecare noapte este diferită. Radu se mişcă destul de mult în burtică pe seară. Are aşa o forţă încât uneori mi se taie respiraţia! Îmi este cald tot timpul…eu fiind super friguroasă”, mărturiseşte actriţa, într-o altă postare pe Instagram.

Însărcinată în şapte luni, Tilly s-a îngrăşat până acum 14 kilograme:  “Am reuşit performanţa şi am luat 14 kg. În general, Raducu este super cuminţel şi-i mulţumesc tare de tot! A avut câteva zile de am zis că iese vreo mânuţă prin burtică, dar cand am facut ecografia de trimestrul trei am aflat că deja s-a întors cu capul în jos! Deci,  acesta a fost motivul pentru care se tot frichinea”.

Citește și: