După o noapte în care nu s-a simțit deloc bine, actrița s-a văzut nevoită cheme Ambulanța, la primele ore ale dimineții, dându-și seama că ceva nu era bine deloc. Actrița a fost preluată pentru mai multe îngrijiri medicale, iar direct de pe patul de spital aceasta le-a povestit fanilor prin ce a trecut și cât de rău se simțea.

S-a pozat pe patul de spital, iar pe chipul ei se citește îngrijorarea. Tily Niculae le-a spus fanilor săi de pe Instagram că i s-au făcut mai multe investigații.

a-ajuns-de-urgenta-la-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ea a precizat că speră să nu fie nimic grav și să se poate întoarce cât mai repede acasă. Totodată, a povestit că nu s-a mai simțit atât de rău de când era gravidă cu fetița ei.

”Aștept rezultatul analizelor și sper să nu fie nimic viral, pentru că nu-i pot feri pe micuți acasă. Deja ar fi mult prea târziu… Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbat biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie”, a mai scris Tily Niculae pe contul său de Instagram.

Între timp, și rezultatul analizelor a venit și, așa după cum a anunțat vedeta într-un story pe aceeași rețea de socializare, e vorba despre ceva viral, așa cum bănuia vedeta: gastroenterita. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, dar îi urăm actriței multă sănătate.

Vezi și Necazurile nu se mai termină. Mioara Roman, dusă de urgență la spital

Citește și:

Ultimul permis de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare pe un site de anunțuri, la 5 ani de la moartea actorului!

Inima lui funcționează la o capacitate de 30%, dar chiar și așa trebuie să muncească pentru un ban în plus. Cât are pensia Jean Paler