Frumoasa actriță a fost invitată în emisiunea „Răi da’ Buni” de la Antena Stars, unde a vorbit deschis despre clipele minunate pe care le trăiește acum. Ea a mărturisit că este extrem de fericită că dorința i  s-a împlinit și, în sfârșit, își va ține, în curând, în brațe cel de-al doilea copil.

TIlySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Tily Niculae a aflat ca este însărcinată, în timp ce se afla într-o vacanţă, în Turcia. Vedeta a „acuzat” o poftă suspectă de fructe, iar pentru că nu este deloc o fană a acestora, şi-a dat seamă că ceva este suspect.

„Am plecat în Turcia, într-o insulă pustie şi dintr-odată mi s-a făcut poftă de smochine, eu nu prea am treabă cu fructele, dar de nicio culoare. Şi m-am dus să-mi iau smochine şi nu mi-am luat şi eu una două, mi-am luat un kilogram. Şi când am văzut că le-am mâncat dintr-odată, era fix ca în filmele alea, eram: «băi, e ceva dubios»”, a povestit Tily, în cadrul interviului în exclusivitate pentru „Răi da’ Buni”.

Sofia a fost foarte fericită când a aflat că va avea un frățior

Tily a mărturisit că va aduce pe lume de data aceasta, un băieţel. Ea și soțul ei, Dragoș Popescu,  au ales deja numele micuțului.  Se va numi Radu, care înseamnă bucurie şi Teodor, care înseamnă Darul lui Dumnezeu. Actrița a mai precizat că va naște prin cezariană, pentru că are trombofilie și va fi nevoită să facă tratament injectabil.

De nenumărate ori, Tily Nicolae a mărturisit că şi-ar mai dori un copilaş şi iată că ruga i-a fost ascultată. Vedeta a ținut sarcina ascunsă foarte mult timp şi nu doar în faţa admiratorilor săi. Se pare că  și fetiţa ei, care şi-a dorit din suflet, un frăţior sau o surioasă, a aflat marea vestea abia după patru luni.

Ea a povestit că Sofia a fost extrem de fericită când a aflat marea veste.

„Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta a apucat să-i zică Dragoş: «Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale?» Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe”, a mai spus actriţa.

Actrița i-a anunțat pe fani că este însărcinată chiar de ziua ei, când a împlinit 34 de ani.  “Tastez şi îmi tremură mâinile efectiv! Deşi AMR foarte puţin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă şi MĂ MINUNEZ. Eu ştiam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bb din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat!”, a scris Tily pe facebook si pe blogul ei.

Citește și: