Tily Niculae s-a remarcat în producțiile de televiziune încă de pe băncile liceului. Frumoasa actriță a făcut echipă cu Laura Cosoi și Dana Rogoz în celebrul serial „La bloc”. Deși are o carieră de succes și o familie superbă, actrița a trecut prin momente grele.

Într-un interviu recent, vedeta a povestit cu sinceritate despre cel mai greu moment din viața sa, care a marcat-o profund.

De o bună perioadă de timp, Tily Niculae a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se concentreze pe familie. Actrița a fost extrem de fericită atunci când a venit pe lume Sofia, primul ei copil. Ulterior, și-a mai dorit copii, iar atunci au apărut problemele. Tily Niculae a recunoscut că își pierduse speranța că o să fie vreodată mamă pentru a doua oară.

Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu”

„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă.

Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată. În momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: ”Și ce ne facem?”. Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?”, a povestit Tily Niculae, în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Nu poate uita gândul care i-a trecut atunci prin cap, învinovățindu-se și peste ani. Din fericire, Dumnezeu a iertat-o și, a ajutat-o să fie mamă și a doua oară, dăruindu-i-l pe Radu, acum în vârstă de 3 ani. Cât despre Sofia, aceasta este deja adolscentă la cei 12 ani ai săi.

Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Tily Niculae! Are deja 9 ani și niște ochi superbi!

Se gândește la divorț?

Nimeni nu are o căsnicie care să fie doar miere. Actrița a recunoscut că, dacă se va pune vreodată problema divorțului între ea și soțul ei, atunci va fi doar din cauza faptului că nu mai există iubire.

„I-am spus și soțului meu că noi nu ne aparținem. Dacă vreodată ne vom separa, va fi pentru nu-l mai iubesc”, a mai spus actrița.

Tily Niculae, la un pas de divorț. Actrița povestește sincer prin ce a trecut

la-nunta-acum-13-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Confesiuni tulburătoare despre perioada în care filma pentru serialul „La Bloc”

A devenit celebră în urma serialului „La bloc”. Deși a fost o perioadă de glorie din punct de vedere profesional, vedeta își amintește cu un gust amar acele vremuri.

Tily Niculae recunoaște că s-a confruntat cu foarte multe probleme în timpul filmărilor. Vedeta a fost nevoită să îndure foamea, dar și frigul de pe platourile de filmare.

„Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci”, a povestit Tily Niculae în emisiunea „La Măruță”.

„Nu aveai timp să mănânci, nu aveai timp să te duci la baie, aveam un fel de mici crize. Eu vorbeam pentru mine. Băi, ție ți se părea normal? Eu nu ajungeam la facultate. Se tot schimba programul, de 3 ori nu am putut să ajung la examenul auto.

Erau sacrificii, să nu ne aducem aminte. Nu e vorba de optimism, e vorba de realitate.

Acum am niște contracte beton, nu se mai schimbă niciun program. Eu nu pot să duc așa ceva. Pe mine m-a marcat, Laura era mai mare. Eu nu m-am întâlnit cu colegii mei niciodată.

Eu eram de vârstă cu Dana, dar ea a început altfel. Ea începuse de mică, era o normalitate. Pe mine m-au luat de băncile liceului. Te-ai băgat în ceva ce nu știai în ce te bagi. Cu siguranță au fost lucruri mai bune decât rele.”, a conchis Tily Niculae în emisiunea de la Pro TV.

De atunci au trecut ani, iar recent Tily și soțul ei a sărbătorit 13 ani de la nuntă.

Vezi și Tily Niculae a împlinit 37 de ani. Actrița și-a dedicat singură un mesaj: „La 37 realizezi ca viața se duce bătând din palme!”

Citește și:

Bianca Patrichi, eliminată de la Survivor. Ce secret a dezvăluit acum Vica Blochina despre ea

Jean Paler, păgubit de hoți! I-a dispărut pensia de pe card, după ce acesta i-ar fi fost clonat: „Sunt într-o situație disperată”