Chiar dacă acum pare împlinită și fericită, alături de bărbatul cu care este atâta vreme și de cei doi copii ai lor, nu a fost tot timpul roz.

Tily și Dragoș Popescu sunt împreună de 14 ani. S-au căsătorit în 2011, când mulți au ridicat din sprâncene, pentru că între ei este o diferență de 10 ani.

Deși nimeni nu ar fi crezut, cei doi au fost chiar la un pas de divorț. Dorința ar fi fost a actriței, în vârstă de 35 de ani. Ba mai mult, acest lucru s-a petrecut anul trecut.

„Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă şi ce presupune un divorţ. Este diferenţa asta de vârstă, în care el ia totul cu relaxare.

Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani. Ce Dumnezeu să ştiu? Şi aveam senzaţia că tot timpul pompez doar pentru celălalt şi că mie nu mi se reîntoarce nimic.”, a povestit Tily Niculae, potrivit OK! Magazine.

Actrița recunoaște că psihologul a fost cel care a ajutat-o să vadă, din nou, lucrurile limpede. Ea încurajează orice cuplu cu probleme să meargă la terapie, întrucât acest lucru poate salva o căsnicie.

„După care au urmat câteva şedinţe de terapie în care am înţeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva ca să fii fericit. Comunicarea este cea mai importantă pe toate planuri. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt.

Aveam senzaţia că între noi se produsese un gol şi că el îşi trăia, oarecum, toate dorinţele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam şi niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele”, a mai spus actriţa, care a reușit să treacă între timp peste acest moment.

Vezi și Cât s-a îngrășat Tily Niculae în cele două sarcini. Mezinul tocmai a împlinit 7 luni și se ține numai de năzbâtii!

Citește și:

Are soț, copii, dar s-a pozat așa! Vedeta noastră a renunțat complet la inhibiții

Cel mai nou cuplu din showbiz. Rihanna iubește din nou