Potrivit acesteia, nu e nimic grav cu Radu, însă mușchii lui nu s-au dezvoltat așa cum ar fi trebuit. Prin urmare, bebelușul are nevoie de ședințe de kinetoterapie.

„Radu, pentru că s-a născut în starea de urgență, a dormit foarte mult. Acest copil nu a văzut lumina soarelui și lumina naturală și atunci mușchiuleții lui nu sunt antrenați. Și am aflat de treaba asta pe la 4 luni și mergem să facem mișcare.

Am fost și cu școala online și uite așa au trecut zilele și copilul nu a făcut mușchiuleți, dar recuperăm acum”, a explicat vedeta într-o emisiune tv.

Tily Niculae a născut în plină pandemie

Tily Niculae e una dintre femeile care au avut ghinionul să nască în plină pandemie. Actrița a povestit despre cum au decurs lucrurile, recunoscând că nu a fost tocmai ușor.

„Am nascut în plină pandemie. Pe 23 martie i-am scris doctorului și nu mi-a răspuns, închisese maternitatea. A trebuit să reprogramez și să reorganizez tot.

Când am ajuns acasă am început să frisonez. Cea mică tușea și o durea gâtul. 14 zile am stat în teroare maximă.

În maternitate mi-au făcut testul pentru coronavirus. Am avut intrări scurte, fără mănuși, faă mască, ceream să mai fac un test, dar doctora (sic!) mea îmi spunea că e prea devreme”, a povestit vedeta din ”La Bloc”.

Vezi și Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Tily Niculae! Are deja 9 ani și niște ochi superbi!

Citește și:

Mihai Bendeac, gest de aur pentru un concurent de la iUmor. Imaginile care spun totul

Fotografii nemaivăzute cu Violeta, fiica Andreei Marin. Ce bine seamănă aceasta cu tatăl ei!