Într-un interviu recent, Tiffani Thiessen, acum în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că a aplicat pentru acest rol, însă nu a câștigat concursul pentru că era prea tânără. A fost preferată Jennifer Aniston doar pentru că părea mai matură – între cele două este o diferență de 5 ani.

La acea vreme, Tiffani Thiessen era deja o actriță consacrată, grație serialului menționat, în timp ce Jennifer Aniston era o necunoscută. ”Eram un pic cam pera tânără. Prea tânără pentru restul distribuției”, a declarat actrița.

Aniston a avut însă concurență, pentru rolul lui Rachel aplicând, printre altele, și Jane Krakowski și Courteney Cox, cea care avea să devină cea mai bună prietenă a lui Jennifer Aniston. În cele din urmă, Cox a fost aleasă să dea viață personajului Monica Geller din același serial.

Cât privește o continuare a serialului, unul dintre cele mai aclamate ale anilor 90, există șanse ca așa ceva să se întâmple. Jennifer Aniston, Courtney Cox și Lisa Kudrow (aka Phoebe Buffay) au anunțat deja că sunt deschise la această idee, dar discuțiile sunt abia la început.

Vezi și O mai știi pe Valerie, fata rebelă din Beverly Hills? Incredibil cum arată acum

Citește și: