Ecaterina Andronescu a fost cea care l-a sunat pe fiul lui Florin Condurățeanu, care i-a spus că tatăl său a murit în brațele lui. Cu câteva ore înainte de a se stinge, Nea Țuțu a făcut eforturi pentru a ajuta o femeie cu probleme de sănătate. Regretatul jurnalist a dat dovadă de omenie până în ultimele clipe ale vieții sale, arată Spy News.

Nimeni nu se aștepta ca Florin Condurățeanu să plece atât de devreme. Mereu cu zâmbetul larg pe buze, plin de entuziasm și cu vorbele bune la el, vestea morții celebrului jurnalist continuă să fie un șoc pentru toată lumea. Acum, noi informații ies la iveală. Ecaterina Andronescu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că l-a sunat pe fiul lui Florin Condurățeanu și că acesta i-a confirmat că tatăl său a murit în brațele lui.

Fostul ministru al Educației l-a caracterizat pe Florin Condurățeanu drept un ”patriarh al jurnaliștilor”: ”L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă.

Pentru mine a fost un fel de ”patriarh” al jurnaliștilor.”, a declarat Ecaterina Andronescu la România TV.

Altruist până în ultima clipă

Mai mult decât atât, chiar și în ultimele clipe de viață, Florin Condurățeanu a dat dovadă de o omenie cum rar ți-e dat să întâlnești. Celebrul jurnalist a făcut eforturi pentru a ajuta o femeie cu probleme de sănătate.

Cu câteva ore înainte de a muri, Nea Țuțu a sunat unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi cardio-vasculari din țară, pentru a da o mână de ajutor, conform Antena 3.

”Astăzi după amiaza, Florin Condurățeanu a sunat un medic, unul dintre cei mai mari chirurgi cardio-vasculari din țară, ca să ajute pe cineva, o femeie. A făcut azi ce știa el mai bine, să ajute”.

Vezi și A murit jurnalistul Florin Condurăţeanu

Citește și:

Sophia Loren, apariție de senzație la 86 de ani

Claudia Pătrășcanu, anunț bombă: ”Până te însori tu, măi Bădălău, mă mărit eu”!