Fetișcana cu umor din serial a ajuns deja la 50 de ani și are doi copii mari. Renee O’Connor, pe numele ei din buletin, n-a mai fost văzută în filme sau seriale. Asta, pentru că a trecut în spatele camerei de filmat, lucrând în ultimii ani mai mult ca producător sau regizor pentru diverse producții hollywoodiene.

Are are propria companie de producție. În plus, Renee a apărut și în câteva piese de teatru, așa că nu a renunțat complet la actorie.

Renee O’Connor ține însă legătură cu fanii ei fideli pe Instagram, acolo unde a postat recent un mesaj, chiar de ziua ei: pe 15 februarie a schimbat prefixul și a împlinit 50 de ani.

Renee-la-50-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

“Dacă așa arată 50 de ani în lumina razelor soarelui, accept și sunt gata pentru următoarea serie de aventuri”, a scris Renee O’Connor pe rețeaua de socializare.

Renee este extrem de discretă în legătură cu viața ei personală și se știu prea puține despre familia ei. Actrița este divorțată si are doi copii deja măricei, cu care se mândrește adesea în mediul online.

Miles, băiatul ei, a plecat să studieze în Noua Zeelandă la începutul acestui an, în plină pandemie. Actrița mai are și o fată, Iris, care îi seamănă destul de bine.

Vezi și Transformarea uluitoare prin care a trecut ”Xena, prințesa războinică”. Actrița este de nerecunoscut la 22 de ani de la apariția celebrului serial

Citește și:

Alexandru Arșinel, despre operația care i-a salvat viața. Cum e să trăiești cu rinichii unui tânăr de 23 de ani: ”Vă înşelaţi!

Andreea Marin a vorbit despre bărbații din viața ei. Ce spune despre actualul partener?