Cu ochi albaștri, păr lung și șaten și un chip angelic, franțuzoiaca  Thylane Blondeau a cucerit întreaga lume încă de o vârstă fragedă. De atunci a rămas în atenția presei și  s-a transformat acum într-o femeie în toată firea. Nu mai seamănă deloc cu fetița inocentă din imaginile care au făcut-o celebră.

Thylane Blondeau, cea mai frumoasă fetiță din lume e total schimbată! Este plină de tatuaje. Cum arată la 19 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Pe 5 aprilie  a împlinit 19 ani și e total schimbată, fiind cu greu de recunoscut. Cu toate acestea Thylane  e în continuare superbă și are o frumusețe aparte. Pe măsură ce crește seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei, dar se pare că a făcut o pasiune pentru tatuaje, care se înmulțesc de la o zi la alta pe corpul ei. Recent, ea și-a mai făcut un tatuaj la încheietura mâinii, cuc are s-a mândrit imediat pe rețelele de socializare.

La doar şase ani apărea în revista „Vogue Paris’, într-un pictorial spectaculos, fapt pentru care a fost supranumită  cea mai frumoasă fetiță din lume. Astfel, a devenit celebră în întreaga lume, iar notorietatea ei a crescut de la o zi la alta. Astăzi este model pentru case de mode de prestigiu și s-a transformat într-o femeie uluitor de frumoasă și atrage toate privirile când iese din casă.

Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Dolce & Gabbana  și ambasadoarea LOréal Paris și este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 3.000.000 de fani. Tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița și prezentatoarea TV Veronica Loubry  și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată copilul minune al modelling-ului’. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucrează întocmai ca un adult.