Thylane Blondeau și-a îngrijorat fanii după ce a postat pe rețelele de socializare imagini cu ea pe patul de spital. Supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”, ea le-a povestit fanilor că a ajuns de urgență la spital și medicii au fost nevoiți să o ducă imediat în sala de operații.

Fotomodelul, în vârstă de 20 ani, a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă, în tr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Frumoasa franțuzoaica a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală în urma problemelor pe care le are după ce un chist ovarian ” i-a explodat în stomac”, în urmă cu un an. Ulterior, necazurile s-au ținut lanț pentru ea, întrucât la trei luni de la operație, ea s-a confruntat cu o dureri cumplite.

View this post on Instagram

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

„Nu am fost sigură dacă e bine să postez aici, dar asta e. În urmă cu un an, am fost operată de urgență după ce un chist ovarian mi-a explodat în stomac. 3 luni mai târziu, am început iar să am dureri de burtă și inițial, le-am pus pe seama operației. Anul acesta am mers la trei ginecologi diferiți, am fost în patru centre de radiologie, iar toți specialiștii mi-au spus ”nu vă faceți griji, nu aveți nimic, totul este în capul dumneavoastră.

În urmă cu patru zile, am ajuns iar la urgență pentru că mă durea burta atât de tare încât nu mai puteam suportat și mi-au zis că este totul în regulă și că am un mic chist pe care trebuie să-l verific din nou peste 2-3 luni. A doua zi mi-am făcut programare la acest doctor minunat ( O. Kadoch ), care a văzut din prima că am un chist de 5,6 cm care îmi atinge ovarul. Așa că m-a trimis să fac un RMN, iar după o oră, doctorul m-a sunat și mi-a zis să merg direct la spital că trebuie să fiu operată de urgență”, a scris Blondeau, iar apoi a continuat.

”Acum mă simt, în sfârșit, mai bine și mă simt ușurată, chiar am crezut că sunt nebună că mă plâng atât de dureri de stomac (în timp ce medicii îmi spuneau că n-am nimic). Sunt foarte fericită că nu am renunțat și am continuat să caut răspunsuri. Din experiența asta am învățat că atunci când ai dureri, trebuie să investighezi, să vezi diferiți doctori, până găsești problema. Chiar și cea mai mică durere poate ascunde o problemă importantă.”, a mai scris ea.