Tatăl lui Meghan Markle face noi declarații în presă, după ce prințul Harry a decis să dea în judecată mai multe tabloide din Marea Britanie. În februarie, tabloidul Daily Mail  a publicat pasaje dintr-o scrisoare scrisă de mână, despre care  Thomas a spus că a primit-o de la Meghan, la scurt timp de la nunta ei cu prințul Harry, în mai 2018. La vremea aceea, Thomas, care a vorbit de ami multe ori despre înstrăinarea lui față de propria fiică, le-a spus celor de la Daily Mail că a fost forțat spre a publica scrisoarea, pentru că nu a fost mulțumit de conținutul acesteia, ce i s-a părut creionat fals. El a explicat într-o nouă declarație pentru Daily Mail, că a decis să facă acest lucru și pentru că l-a deranjat interviul dat de un prieten de-al fiicei sale în revista People.

„Am decis să public părți din scrisoare din cauza unui articol scris de prietenii lui Meghan pentru revista People. Trebuie să mă apăr cumva. Am publicat doar anumite părți pentru că celelalte erau mult prea dureroase. Scrisoare nu mi s-a părut a fi iubitoare, ci doar m-a rănit.”, a dezvăluit Thomas Markle, potrivit E! News.

Prietenul lui Meghan a povestit că Thomas i-a scris și el o scrisoare lungă fiicei lui  și i-a cerut o poză cu ea, iar ducesa a simțit că tatăl ei tot nu vrea să o asculte.

tatal lui Meghan Markle

Prințul Harry a sărit în apărarea soției lui și a dat tabloidele britanice în judecată

„Nu recunosc persoana ce a scris scrisoarea, însă încă îmi iubesc fiica. Un apel telefonic ar fi de ajuns pentru ca toată nebunia să înceteze.”, a spus tatăl lui Meghan celor de la The Mail on Sunday.

Thomas a mărturisit că este și foarte intrigat de faptul că au apărut informații în presă cum că ar fi primit bani ca să publice scrisoarea, precizând că nu I s-a dat absolut niciun ban, ci a făcut totul doar ca să se apere.

Săptămâna trecută, avocații lui Harry și Meghan au început procedurile legale împotriva publicației Daily Mail. Ba chiar, Harry a acuzat întreaga presă tabloidă britanică de faptul că i-au oferit soției sale  un tratament nemilos. Această declarație a venit în timp ce cuplul împreună cu fiul lor, Archie, se aflau în Africa de Sud.

„Părțile dintr-o scrisoare privată au fost publicate nerespectând legea, într-o manieră intenționată distructivă pentru a încerca să te manipuleze pe tine, cititorul.”, a declarat Harry.

 

„În plus față de publicarea lor ilegală a acestui document privat, te-au indus intenționat în eroare omitând în mod strategic fraze, propoziții specifice și chiar cuvinte singulare pentru a masca minciunile pe care le-au perpetuat de mai bine de un an”, se maia rată în comuniocat.

 

De asemenea, Prințul Harry a început procedurile legale împotriva deținătorilor tabloidelor englezești The Sun și The Mirror pentru spargerea conturilor din telefonul său.

Citește și: