De altfel, intențiile sale au cam fost clare de la început, el organizând o ședință foto cu paparazzii chiar înainte de nuntă. Când totul a ieșit la iveală, a fost aspru criticat, inclusiv de către Meghan, fiica sa. A spus apoi că a suferit o operație pe inimă și că de aceea nu a putut participa la nunta fiicei sale cu prințul Harry. Nimeni nu poate ști adevărul. E posibil ca Meghan să fi simțit că tatăl ei ar fi făcut-o de râs cu prezența lui.

 

Deși e clar că lui Meghan nu-i face deloc plăcere faptul că tatăl său face zeci de declarații despre ea, Thomas Markle nu are nici cea mai mică dorință de a se opri. Își roagă fiica prin intermediul presei să ia legătura cu el, o asigură, tot prin intermediari, de iubirea lui, îi cere scuze, spune orice numai să fie băgat în seamă de către presă.

 

Deși susține că fiica lui nu a mai vorbit cu el încă de dinainte de nuntă, mai multe surse din anturajul lui Meghan au declarat că nu e adevărat. Acestea susțin că ducesa de Sussex chiar i-a scris o scriisoare, în care l-a rugat să nu se mai victimizeze atât și să nu se mai refere la ea în interviurile sale.

 

Mai mult susțin cele cinci persoane diferite, Thomas Markle știe perfect cum să ia legătura cu Meghan, dar nu o face. Nu a sunat, nu a trimis SMS, nimic. Cel mai probabil, lui îi convine situația de față, mai spun acestea. Din păcate, însă, pentru Meghan, care urmează să devină pentru prima oară în primăvară, totul este extrem de dureros, mai spun acestea.

 

Iar când a primit scrisoarea fiicei sale, singura sa reacție a fost să-i ceară o ședință foto. Voia să se pozeze cu era, probabil și pentru mai multă faimă, povestesc sursele. Așa cum era de așteptat, cererea sa a rămas fără răspuns.

Vezi și Tatăl lui Meghan Markle nu se lasă. Lansează un nou apel către fiica sa!

Citește și: