Meghan Markle a rupt orice legătură cu tatăl ei, după interviurile controversate pe care le-a dat în presă, iar Thomas a acuzat că familia britanică încearcă să-l facă să tacă. Mai mult, el „a târât-o” în acest scandal și pe regretata prințesă Diana, ceea ce i-a înfuriat și mai tare pe membrii casei Windsors.

De aceeași părere este și comentatorul regal, Richard Fitzwilliams, care a precizată că ultimul comentariu al lui Markle îi va înfuria și mai tare pe membrii casei regale.

„Thomas Markle ar fi trebuit să știe că un astfel de interviu controversat și foarte personal ar fi o anatemă pentru familia regală. Comentariile sale despre ce credea prințesa Diana vor fi deosebit de controversate. Familia Regală s-a schimbat de la moartea tragică a lui Diana acum 21 de ani. Este clar că observațiile domnului Markle nu vor atrage deloc simpatia fiilor prințesei Diana, prințul Harry și prințul William”, a declarat Fitzwilliams.

Citește și:  Andra este însărcinată cu al treilea copil? Detaliul din imaginea postată de Cătălin Măruță care o dă de gol. „Vine barza!”

Familia Markle susține că Meghan e ținută prizonieră de familia regală

„Vă spun, că tocmai s-a întrecut orice limită cu Meghan și cu familia regală. Ei vor ca eu să tac și să plec, dar nu voi face asta. Refuz să păstrez tăcerea. Ei o au pe MEghan și îl tratează pe tatăl ei, într-un mod pe care mama lui Harry, prințesa Diana, l-ar fi detestat. Asta nu ar fi fost intenția Dianei. Prințesa Diana este considerată cea care a dus la schimbarea familiei regale, dar ea nu a fost perfectă. A fost cu siguranță una dintre cele care au adus schimbarea, dar sunt convins că Meghan va fi cea care va introduce familia regală în secolul 21, dacă o vor lăsa”, a mai spus acesta.

 

Mai mult, fratele și tatăl lui Meghan au făcut dezvăluiri scandaloase și pentru revista americană National Enquirer.

Ei spun că ducesa de Sussex este ținută prizonieră la palatul Kensington și că „i-au spălat creierii” ca să o facă să întoarcă spatele familiei ei. În plus, ei avertizează:  „Meghan va fi ucisă ca prințesă Diana”.

„Nu-mi pasă dacă Harry nu-mi va mai vorbi niciodată. Voi supraviețui”, a spus tatăl lui Meghan.

Cu toate acestea, Thomas susține că i se rupe inima că fiica lui nu vorbește cu el și o imploră pe Meghan să reia legătura cu el, spunând că o va iubi mereu. „Dacă Meghan nu va mai vorbi cu mine niciodată, nu știu cum voi supraviețui cu inima frântă. O văd că suferă, se vede pe fața ei. Mă doare foarte tare că a tăiat orice legătură cu mine. Probabil, va fi mult mai ușor pentru Meghan dacă aș muri. Toți vor avea multă simpatie pentru ea. Dar sper că ne vom împăca. Nu-mi doresc să mor fără să mai vorbesc măcar o dată cu Meghan”, a mai spus tatăl.

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit la castelul Windsor pe 19 mai, într-o ceremonie superbă ce a fost urmărită de oameni din întreaga lume. Prințul Harry avea doar 12 ani, când mama lui, prințesa Diana, a murit într-un tragic accident de mașină în Paris, în 1997.

Citește și: