Deja a arătat tot ce era de arătat în materie de fotografii de arhivă, de familie, în care apare Meghan, a făcut publice o serie de filmări personale. Acum, pur și simplu își dă cu părerea.

Într-un interviu care urmează să fie difuzat miercuri seara, de Fox News, Thomas Markle comentează cursul recent al evenimentelor. În contextul renunțării celor doi la îndatoririle publice și plecarea lor în Canada, tatăl lui Meghan Markle susține că prințul Harry este ”foarte nesigur” pe propria persoană și că Meghan markle a încasat toate bobârnacele și criticile care erau pentru soțul ei.

Dă de înțeles că, dintre ei doi, Meghan e cea puternică și a luat frâiele situației. Acum, spune el, face pe mama cu Harry.

Thomas Markle, care nu l-a întâlnit niciodată pe nepotul său, Archie, și care nu și-a mai întâlnit fiica de dinainte de nunta din 2018 spune că, în ciuda scandalului și neînțelegerilor, el dorește doar binele lui Meghan și al familiei sale, sperând că, la un moment dat, se vor împăca.

”Sper să rămână împreună și să se iubească și să aibă grijă de copilul lor, nepotul meu. Chiar dacă nu-i voi mai vedea vreodată, le doresc doar binele. Încă îi iubesc.

Sper că într-o zi vom fi din nou împreună, dar am 75 de ani, așa că nu mai am mult timp”, spune el în emisiunea de o oră.

De când nu au mai vorbit Meghan și Kate

Între timp, de partea cealaltă a oceanului, în Marea Britanie, sursele spun că de la izbucnirea scandalului Megxit, Kate Middleton și Meghan Markle nu și-au mai vorbit deloc.

Alte surse spun că de când a ajuns în Canada, Meghan Markle e alt om, e mai fericită ca niciodată.

Americanca se simte ”liberă” și că ”niciodată nu a fost mai fericită”. Pentru ea, Marea Britanie devenise o închisoare. Nici ea, nici Harry nu credeau însă că se vor elibera atât de curând.

”E surprinsă de cât de repede s-a întâmplat totul”, a mai spus sursa. Într-adevăr, lucrurile s-au mișcat cu viteza luminii grație reginei, care a vrut să rezolve această situație cât mai repede. Și ea are o vârstă și a vrut să se asigure că lucrurile se soluționează în timp util cât mai bine pentru toată lumea. Nu făcea bine nimănui ca familia regală britanică să fie în centrul unui scandal.

Vezi și Înregistrări nemaivăzute cu Meghan Markle, în vremea adolescenței. Thomas Markle continuă să dea din casă

Citește și: