Invitat în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acesta a vorbit despre prestația care i-a adus un val imens de critici.

Piesa interpretată de Theodor la cel mai cunoscut concurs de muzică din Europa a obținut un record negativ – cea mai slabă participare a României de până acum. Cu toate acestea, tânărul artist a declarat: „Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!”.

Artistul a mărturisit că nu înțelege de ce publicul nu a apreciat prestația lui și a avut 0 puncte în semifinală: „Nu pot să-mi explic asta! Eu știu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulți fani străini care ne-au susținut. Suportul din partea străinilor a fost copleșitor”.

Dan Negru, despre prestația României la Eurovision: „Mi-e rușine!”. De ce laudă Moldova

”Eu știu foarte clar că românii din diaspora ne-au votat!”

A mai spus că, pentru el, modalitatea prin care voturile se transformă în puncte rămâne o enigmă.

„Piesa este despre războiul în dragoste, lupta dintre rațiune și instinct, răul necesar, chestia asta care mie mi se pare o latură a subiectului generic de iubire, dar care nu e tocmai exploatată.

Cred că nu a luat voturi, pentru că este un conținut nișat. Voturi au fost, numai că algoritmul prin care se calculează transpunerea din voturi în puncte este unul care rămâne nedeslușit și nu pot să-mi explic asta. Eu știu foarte clar că românii din diaspora ne-au votat”, a mai spus cântărețul în emisiune.

Mihai Trăistariu, cu sinceritate despre concurentul care ne va reprezenta la Eurovision: „L-am jurizat când era mai mic”

Ce spune despre ținuta lui de pe scena Eurovision

De asemenea, cântărețul a fost mulțumit și de ținuta în jurul căreia s-au iscat foarte multe discuții. „Mie mi-au plăcut hainele”, a declarat acesta.

Ce a însemnat acest concurs pentru el? „Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient… te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta… de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar!”.

În ciuda rezultatului și a călătoriei tumultoase, tânărul este mai mult decât fericit cu experiența trăită: „E o chestie pe care dacă o trăiești o dată în viață… e arhisuficient!”, a recunoscut Theodor.

Theodor Andrei, gafă uriașă pe Instagram! A fost aspru taxat și a cerut scuze imediat: ”Ipocrizie maximă!”

Totuși, admite că o astfel de competiție e un moment ca niciunul altul în carieră.

„Totul este într-un trend ascendent și cred că Eurovision, pe plan egoist, e un nou pas foarte grav pentru fiecare artist care a fost acolo.

Acum, pe plan mare, sunt multe lucruri care au contat, este o echipă, sunt niște costuri de producție și așa mai departe”, a mărturisit cântărețul.

Acesta a mai povestit că a fost avertizat că se va pierde în momentul în care va urca pe scenă, dar asta nu s-a ăntâmplat: ”Am auzit de multe ori că o să mă taie emoțiile când ajung pe scenă și o să mi se rupă filmul, dar a fost super ok, adică prima oară când am călcat pe scenă am zis: „Ok, deci așa e treaba aici, trebuie să facem treabă!”.

A fost totul super ok, am fost mai bine în repetițiile cu publicul, dar a fost totul foarte bine”, a mai adăugat el.

Amintim că Eurovision 2023 a fost câștigat de Suedia, piesa cu care România s-a prezentat în concurs fiind „D.G.T. (Off and On)”.

Vezi și Cum mai arată Ruslana, la 16 ani de la câștigarea Eurovision. În 2004 ucraineanca făcea ravagii cu frumusețea ei

Citește și:

VIDEO Andreea Bănică, în costum de baie, dă lecții de perfecțiune la 45 de ani: „Corp neatins de bisturiu!”

Chuck Norris, mesaj duios pentru mama de 102 ani și soția pentru care a renunțat la actorie. Poveștile dramatice ale femeilor care i-au marcat existența