Recent, artista a adresat câteva întrebări destul de dure pe rețelele de socializare, pentru cea care i-a dat viață. Mai în glumă, mai în serios, cântăreața a dat de înțeles că este suparată că mama ei a luat decizia de a o aduce pe lume. Ce se întâmplă în viața artistei și ce a deranjat-o atât de tare de a ajuns să procedeze astfel?

În ultima perioadă, mai ales de când a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Anghel Damian, și apoi a anunțat despărțirea de fostul ei iubit, Alex Leonte, Theo Rose a cam fost în atenția publicului. În timp ce unii o admiră pentru curajul pe care l-a avut să lase în urmă o relație care, spune ea, nu mai mergea, și să înceapă o viață nouă, sunt și alții care, cel mai probabil, o judecă și o condamnă pentru că a luat o astfel de decizie.

Ce îi reproșează Theo Rose mamei ei

Theo Rose obișnuiește să își expună și bucuriile, dar și tristețile pe rețelele de socializare, acolo unde ar o comunitate impresionantă de fani. În urmă cu puțin timp, vedeta a adresat câteva întrebări destul de dure, pe InstaStories, pentru cea care i-a dat viață.

„Voiam să vă zic că eu am găsit vinovata pentru tot ce se întâmplă. Vinovata e mama! Mama e vinovată. Măi mamă care m-ai făcut și m-ai crescut… De ce te-ai răzgândit tu, eu nu înțeleg. Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit și m-ai făcut, și m-ai adus pe lume și m-ai crescut, și m-ai trimis între oameni. Ca să ce? Ca să mă stric de tot.”, spune Theo Rose.

În urmă cu ceva vreme, vedeta a mai povestit despre faptul că, inițial, mama ei nu ar fi vrut să o nască, însă apoi, s-a răzgândit, și a adus-o pe lume. Cel mai probabil, din cauza tensiunilor acumulate în ultima perioadă, de când și-a asumat relația cu Anghel Damian, sunt foarte multe persoane care o judecă pentru acest lucru, așa că vedeta a răbufnit.

„M-ai și crescut să fiu bună! Nici nu ai știut să mă crești. Auzi, m-ai crescut să fiu bună… unde? Între oameni? Ce să fac cu bunătatea pe lumea asta? Nu mai bine mă lăsai tu în cer? Nu mă mai chinuiam, stăteam cu Dumnezeu, cu îngerașii… cântam, dansam, pluteam pe norișori… activități…

Bine, te iubesc și te respect că tu tot mama mea ești. Știu că la bază a fost o intenție superbă. Tu ai vrut să faci un lucru bun pentru omenire. Prost e că eu m-am luat după tine și am vrut și eu să fac lucruri bune și au ieșit…”

Vezi și Theo Rose a împlinit 25 de ani pe 8 august. Noul ei iubit ei, Anghel Damian, e născut la o zi distanță. „Mă petrec la dublu, în liniște…”. Imagini cu amândoi, la plajă

Citește și:

Ultima oră! Divorț răsunător în showbiz, după 25 de ani! Soția a depus actele de divorț de marele actor. Acuzațiile sunt grave! Cu ce va rămâne ea

În plin proces de divorț, Mihaela Cernea de la Class se apucă de afaceri: „Să vină toată lumea”