Theo Rose și Anghel Damian sunt tot mai prezenți la evenimente mondene, mai ales că solista, gravidă în 6 luni, se simte bine și are o sarcină ușoară. Marți, 14 martie, cei doi au mers la un mall din București, la avanpremiera „Haita de acțiune”, produs de Matei Dima (Bromania). Din distribuție fac parte Anca Dinicu, Anca Dumitra, Antonia, Alex Bogdan, Matei Dima, Vlad Brumaru etc.

Theo Rose, la o discuție cu JorgeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Theo Rose și Anghel Damian au ieșit la mall asortați

Theo Rose a purtat o ținută lejeră, crem, compusă din body, geacă, pantaloni și pantofi sport. Și, pentru a putea îmbrăca pantalonii din garderoba veche și în timpul sarcinii, când burtica de 6 luni este deja proeminentă, Theo a găsit o soluție pe cât de haioasă, pe atât de funcțională. Și-a desfăcut 3 nasturi de la pantaloni, atât cât să nu cadă de pe ea, dar nici să nu o strângă.

Theo Rose apare pe Instagram într-o discuție cu Jorge, dar și în compania colegului ei de scenă, Bogdan de la Ploiești, care îi mângâie, protector, burtica, în sala de cinema.

Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian (31 de ani) au fost surprinși la mall și de paparazzi Cancan.ro și se vede că regizorul serialului „Clanul” s-a asortat vestimentar cu iubita lui. Nu e prima dată când Theo Rose uimește cu aparițiile ei, ținutele purtate la „Vocea României fiind cu adevărat WOW!

Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului la finalul anului trecut, de atunci viitorul tătic pare mai pregătit ca niciodată. ”Cea mai plăcută surpriză a fost vestea că voi fi tată. Este o veste care îți schimbă viața, n-ai cum să înțelegi pe deplin în acest moment tot ce se întâmplă. Sunt foarte multe stări, emoții și îți zic sincer că pe mine parcă m-a paralizat.

Am rămas într-o stare cu un zâmbet lung și cu o reacție foarte puternică în mine. Nu prea știi cum să te exprimi când primești o asemenea veste.

Sunt extrem de fericit. E ceva ce îmi doream în adâncul sufletul meu să se întâmple. A venit într-un moment foarte potrivit, în care sunt perfect așezat în mine pentru treaba asta.

Și, acum, aștept să primesc această necunoscută. Oricât de mult te informezi, să te pregătești pentru treaba asta, până când nu se întâmplă și nu îți vezi pentru prima dată copilul, nu știi”, a declarat Anghel Damian în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”, cu Gojira.

Citește și: Cum îl va chema pe bebelușul lui Theo Rose: „Vă spun, că nu am secrete!” Când naște cântăreața

Citește și: Anghel Damian a făcut Crăciunul în pijamale, acasă la părinții lui Theo Rose. Cât de bine se înțelege cu viitorii socri!