Theo Rose, solistă, actriță în „Clanul” (PRO TV) și jurat la „Vocea României”, a împlinit 26 de ani pe 8 august, dar nu a sărbătorit singură, ci cu vecinul ei de zodie, Anghel Damian (32 de ani). Scenaristul e născut la o zi distanță, pe 9 august, așa că aniversările lor au devenit o mare sărbătoare comună.

Și, dacă anul trecut au fost discreți, căci povestea lor de iubire era la început și încă făcea vâlvă în mass media, acum Theo Rose și Anghel Damian și-au împărtășit fericirea pe rețelele sociale, alături de trei imagini de familie. Într-una dintre poze apare și fiul lor, Sasha, care s-a născut pe 14 iunie și care a fost botezat, în mare secret, pe 22 iulie.

„Noi suntem 8 și 9. Unul lângă altul în viață și în sărbătoare. Mulțumim pentru urări și gânduri! La mulți ani, tati”, a scris Theo pe Instagram, unde felicitările au curs necontenit.

theo-rose-si-anghel-damian-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Theo Rose și Anghel Damian, o familie fericită după un an de relație

Anul trecut, pe vremea aceasta, artista și scenaristul făceau vâlvă cu relația lor, deconspirată de paparazzi. Theo era nou venită în echipa PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar și în distribuția serialului „Clanul”, iar schimbarea din carieră a coincis și cu o schimbare în viața amoroasă. La momentul acela, Anghel Damian a încheiat o relație de 9 ani cu scenarista Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) se despărțise de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani. Lucrurile s-au mișcat apoi repede în viața lor de cuplu. În noiembrie 2022 au confirmat sarcina, iar în iunie anul acesta a venit pe lume Sasha Ioan.

Citește și: Theo Rose, botez în mare secret. De ce l-a botezat pe Sasha la vârsta de 5 săptămâni. Cine a fost nașa

Citește și: VIDEO Theo Rose a fost externată. Cum a fost prima noapte acasă, cu bebelușul Sasha: „Zici că sunt de pe altă planetă, nu-mi revin”

Citește și: Lia Bugnar, mesaj pentru copilul lui Anghel Damian, fostul ei iubit, și Theo Rose! Cine va fi nașa copilului

Citește și: Irina Margareta Nistor dă de pământ cu actorii din Clanul! Ce spune despre regizorul Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună”