„De data asta aflați de la noi”, a scris Theo Rose în dreptul imaginilor pe care le-a publicat pe Instagram și în care se vede clar că va avea un băiețel. Trei artificii de culoare albastră au explodat și s-au înălțat spre cer, în uralele tuturor. Însă, până să ajungă afară, la momentul artificiilor, Theo Rose și Anghel Damian au trecut prin câteva jocuri inedite, puse la cale de prietenii lor.

@codin_maticiuc

♬ original sound - Codin Maticiuc

Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul copilului

Mai întâi au jucat un fel de „X și Zero” cu culorile bleu și roz, însă rezultatul a fost indescifrabil (vezi video mai sus). Apoi au tăiat fiecare câte un tort, însă nici aici nu au aflat sexul copilului: un tort a fost roz, iar celălalt, albastru. Abia când prietenii i-au scos afară, la artificii, s-a făcut lumină. „Am ghicit că e băiat”, a venit imediat comentariul lui Smiley.

Codin Maticiuc, care a filmat toate aceste momente, a prins un cadru și cu mama lui Anghel Damian, care se afla fix lângă masa pe care erau așezate cele două torturi. Nu a părut foarte încântată și nici foarte implicată, cel puțin asta s-a văzut din cele câteva secunde din filmuleț (vezi video mai sus).

theo-rose-a-dezvaluit-sexul-bebelusului-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anca Damian (60 de ani), mama lui Anghel Damian, este producătoare de film, scenaristă și regizoare, cel mai bine cunoscută publicului larg ca fiind autoarea filmului Crulic – Drumul spre dincolo, realizat în 2011. Tatăl lui Anghel Damian este Laurențiu Damian (66 de ani), regizor și scenarist român, profesor universitar doctor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București și președintele Uniunii Cineaștilor din România.

Citește și: În câte luni e gravidă Theo Rose. Noi declarații despre sarcină, dar și despre despărțirea de fostul iubit: „A fost grea separarea de Alex”

Citește și: Theo Rose, apariție „bombă” în primul live de la Vocea României. Și-a etalat sarcina într-o ținută roz, foarte sumară