Theo Rose a tras lozul câștigător în carieră. Anul acesta o vom vedea pe micul ecran mai mult ca niciodată. Solista joacă în serialul „Clanul”, regizat chiar de iubitul ei, Damian Anghel, pentru PRO TV, dar va apărea și la „Vocea României”, în calitate de jurat, alături de Smiley, Irina Rimes, The Motans și Tudor Chirilă.

Theo Rose s-a îmbrăcat fix ca Dana Budeanu

În cel mai nou spot de promovare pentru emisiune, care rulează deja pe toate canalele online, am văzut-o pe Theo Rose îmbrăcată într-o ținută extravagantă, care îi vine de minune. Este vorba deste o costumație compusă din colanți și două sutiene suprapuse. Dar ce să vezi, aceeași ținută am văzut-o pe Dana Budeanu, într-o poză pe care creatoarea de modă a publicat-o pe Instagram, în urmă cu două săptămâni. Există, totuși, o mică diferență. Am aflat că ținuta lui Theo Rose este semnată Laura Lazăr, iar costumația purtată de Dana Budeanu este Yves Saint Laurent și costă 2700 de euro, după cum se vede în fotografia din galerie. Pe site-ul oficial al brandului, salopeta cu două sutiene se numește „cutout jersey jumpsuit”. Cert este că pe ambele arată la fel de bine.

Salopeta YSL face ravagii în rândul vedetelor internaționale. Nu cu mult timp în urmă, am văzut-o pe Instagram pe artista hip-hop Yung Miami, etalându-și formele în această ținută, în timpul unei vacanțe la Paris. Nicki Minaj a purtat varianta din catifea la Essence Festival 2022. (Sursa foto: Instagram)

Dana Budeanu, în ținuta Yves Saint Laurent, de 2700 de euroSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Theo Rose și Anghel Damian, deconspirați de paparazzi

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca venirea lui Theo Rose la PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar în distribuția serialului „Clanul”, să însemne și o schimbare în viața ei sentimentală. Iată că iubirea a trecut dincolo de profesie și frumușica solistă și actriță are, mai nou, o relație cu scenaristul, actorul și regizorul Anghel Damian. Acesta din urmă a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Citește și: Theo Rose a împlinit 25 de ani pe 8 august. Noul ei iubit ei, Anghel Damian, e născut la o zi distanță. „Mă petrec la dublu, în liniște…”. Imagini cu amândoi, la plajă

Citește și: Theo Rose, după ce s-a cuplat cu Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar”: „E belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea”

Citește și: Cum arăta Lia Bugnar când avea vârsta lui Theo Rose și lucra ca manechin: „Eram de o pudoare exacerbată”. Cea mai îndrăzneață poză din tinerețea actriței

Citește și: Lia Bugnar a plecat cu un bărbat în vacanță, după despărțirea de Anghel Damian: ”Eu l-aș iubi…”