Recent, pe rețelele personale de socializare, artista a postat primele imagini alături de Sasha Ioan. Alături de aceste fotografii, cântăreața a postat și un mesaj, unde a dat detalii despre naștere.

Theo Rose trece prin clipe unice, ea devenind mamă pentru prima oară, la 25 de ani. Deja și-a ținut băiețelul în brațe, l-a și alătat de câteva ori, iar toți cei dragi îi sunt alături. Partenerul ei încă se teme însă să-și țină bebelușul în brațe, după cum a recunoscut Theo.

Primele imagini cu Theo Rose și bebelușul ei

Pe rețelele personale de socializare, Theo Rose a postat deja primele imagini cu bebelușul ei. Prima fotografie o înfățișează pe ea în timp ce îl ține în brațe pe Sasha Ioan, iar a doua este cu Anghel Damian, care îl privește emoționat pe cel mic.

theo-rose-si-baietelul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Alături de aceste poze, vedeta a scris și un mesaj cu adevărat emoționant, unde a vorbit despre naștere. Cântăreața a transmis că a născut prin cezariană, la recomandarea medicului. Ea a mai precizat că acum se reface, dar totul decurge normal, iar durerile nu sunt mari.

„Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să vă bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi să vedem câți oameni ne sunt alaturi!

Pe scurt, deși va urma și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere ok, deloc mai cu moț decât alte nașteri. A fost o naștere prin cezariană în cele din urmă, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturală, am avut încredere în doamna doctor care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate.

A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fără panică sau frică și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor doctorițe care au luat parte la nașterea noastră. Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte puțină durere momentan”, a scris cântăreața pe Instagram.

Theo Rose, primul mesaj din postura de mămică! Cum e Sasha Ioan: ”54 cm și 3.800 gr!”

Ce spune artista despre Anghel Damian și băiețelul lor

Mai mult decât atât, Theo Rose a vorbit și despre băiețelul ei. Artista a spus că este un bebeluș foarte frumos și se bucură enorm că este sănătos și voinic.

Cântăreața a vorbit și despre iubitul ei, Anghel Damian. Ea a mărturisit că este o binecuvântare în viața ei și se bucură că este tatăl băiatului ei.

„Sasha a reușit din prima să mănânce de la sân, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3.800g și 54 cm. Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos.

În sfâtșit am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți. Vă mulțumesc pentru tot ce ați împărtășit cu mine în timpul sarcinii. M-ați ajutat să înțeleg că ce trăiesc și gândesc e cât se poate de normal.

Despre Anghel vreau să spun doar că e o mare binecuvântare în viața mea, iar Sasha e foarte norocos că s-a născut din așa un om minunat. Dumnezeu să-l țină sănătos! Și pe noi toți. 🙏🏽”, a mai adăugat ea.

”Mare, nici nu mi-a venit să cred! Și înalt că taică-su!”

Primele declarații după naștere le-a făcut The Rose în emisiunea lui Cătălin Măruță, încă de ieri.

Ea a intrat in direct, de pe patul de spital: „Mă simt foarte bine, nici nu mă așteptăm, nici nu visam că o să fie așa de bine. Sunt fericită tare, a început să gângurească pe aici, cred că tata o să zică prima oară, acum îi este foame. Are ochii lui… (ai lui Anghel Damian, n.r.).

Am născut la 9:17, ora exactă a nașterii, am născut prin cezariană în cele din urmă, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor, care e și acum aici, a venit să ne viziteze și îi mulțumesc pentru că a avut grijă de noi. A fost o sarcină relaxată, o naștere la fel. Eram pregătită să nasc natural și cu puțin timp înainte au sesizat niște riscuri și a trebuit să ne programăm și să luăm niște hotărâri ca să fie bine pentru copil.

Copilul este mare, este zdravăn, are 3.8 kilograme și 54 centimetri. Mare, nici nu mi-a venit să cred! Și înalt că taică-su! L-am avut de două ori la hrănit, acum i s-a făcut foame. Numele este Sasha Ioan Damian, numele de familie al tatălui”.

Cadoul special făcut de soacră pentru cel mic

Artista a mărturisit și că Sasha a primit deja primul său cadou, unul cu totul special, de la soacra ei. ”Am primit de la mama lui Anghel o pietricică prețioasă din Africa de Sud. O piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze, dar și o brățărică.

Părinții și sora mea au fost emoționați, plângeau pe aici, au intrat pe rând. Anghel e emoționat, nu îndrăznește să îl ia în brațe, stă și se uită așa la el.

E cu totul și cu totul altceva, îmi închipuiam momentul ăsta în fel și chip, cum e să-l văd pentru prima oară. Dar nu se compară, atunci când îl vezi și îl iei în brațe parcă ești pe altă lume.

Am înțeles și eu ce au simțit toți părinții când și-au văzut copiii prima dată. Povestește lumea și îi crezi pe toți pe cuvânt, dar până nu trăiești, nu realizezi.

Vă mulțumesc și să le trăiască tuturor copiii. Am înțeles în sfârșit și noi ce înseamnă asta. Nici nu vreau să știu ce mă așteaptă”, a povestit Theo Rose în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.    

Vezi și Theo Rose a născut chiar în această dimineață! Toate detaliile despre naștere

Citește și:

Fiul cel mic al Nicolei s-a căsătorit! Cântăreața, primele declarații. Cum a arătat ca soacră mare

Daniela Gyorfi a scos din alimentație ceva și iată cât cântărește acum! „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz!”