Theo Rose (25 de ani) s-a filmat luni, în mașină, fără să ascundă faptul că trece prin momente delicate. Solista este cu moralul la pământ, evident și din cauza furtunilor hormonale specifice sarcinii, și a recunoscut că nu e în apele ei. Actrița din serialul „Clanul” (PRO TV) a intrat în ultimul trimestru de sarcină și urmează să nască un băiețel, în luna iunie. De altfel, Theo a anunțat că ea și-a încheiat filmările la sezonul doi al serialului Clanul, așa că se poate concentra doar asupra bebelușului.

„Bună ziua și vă salut din viața mea, unde eu sunt cam apatică. E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni. Mă duc să mănânc, pentru că, în sfârșit, îmi place și mie să mănânc și tare mi-e teamă că după ce nasc revin la setările din fabrică. e singurul lucru de care mă bucur cu toată inima mea, că nu știu dacă o să mai țină așa mult. În sfârșit, îmi place să mănânc și mi-e poftă de mâncare”, a povestit Theo pe rețelele sociale, în filmulețuil publicat pe Instastory.

Theo Rose este gravidă în 6 luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Theo Rose și Anghel Damian vor avea un băiețel

Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului la finalul anului trecut, iar de atunci viitorul tătic pare mai pregătit ca niciodată. Regizorul Anghel Damian și artista Theo Rose vor avea un băiețel, pe care îl vor boteza Sasha Ioan. ”Cea mai plăcută surpriză a fost vestea că voi fi tată. Este o veste care îți schimbă viața, n-ai cum să înțelegi pe deplin în acest moment tot ce se întâmplă. Sunt foarte multe stări, emoții și îți zic sincer că pe mine parcă m-a paralizat.

Am rămas într-o stare cu un zâmbet lung și cu o reacție foarte puternică în mine. Nu prea știi cum să te exprimi când primești o asemenea veste.

Sunt extrem de fericit. E ceva ce îmi doream în adâncul sufletul meu să se întâmple. A venit într-un moment foarte potrivit, în care sunt perfect așezat în mine pentru treaba asta.

Și, acum, aștept să primesc această necunoscută. Oricât de mult te informezi, să te pregătești pentru treaba asta, până când nu se întâmplă și nu îți vezi pentru prima dată copilul, nu știi”, a declarat Anghel Damian în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”, cu Gojira.

Citește și: Alex Leonte se iubește cu o cunoscută influenceriță, după despărțirea de Theo Rose. „Nu e nimic de ascuns”

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, surprinși la mall. Sarcina de 6 luni și hainele solistei au atras toate privirile